Διπλή πρόκριση για τη Σακελλαρίδη στην Αττάλεια

 
Διπλή πρόκριση για τη Σακελλαρίδη στην Αττάλεια
tn team Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 - 22:16

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη πέτυχε δυο νίκες σήμερα στην Αττάλεια και προκρίθηκε στα προημιτελικά του μονού και στα ημιτελικά του διπλού. Στον 2ο γύρο του μονού ολοκλήρωσε την πολύ καλή πορεία του ο αδερφός της, Στέφανος Σακελλαρίδης.

Η Σακελλαρίδη έχασε μόνο ένα game στον αγώνα της με την Ksenia Laskutova, την οποία συνέτριψε με 6-1, 6-0 σε 59 λεπτά, για να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων της Αττάλειας.

Η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία είχε κερδίσει με παρόμοιο τρόπο (6-0, 6-1) χθες την Ιταλίδα Barbra Dessolis, θα αντιμετωπίσει αύριο την Ουγγαρέζα Amarissa Kiara Toth, για μια θέση στα ημιτελικά.

Η Σακελλαρίδη συνεχίζει και στο διπλό, όπου μαζί με την Anastasia Zolotareva κέρδισε σήμερα τις Γιαπωνέζες Rina και Yukina Saigo με 6-2, 6-4. Αύριο οι δυο τενίστριες θα αντιμετωπίσουν την Ιταλίδα Lisa Pigato και την Αργεντινή Solana Sierra για τα ημιτελικά.

Στο τουρνουά των ανδρών, ο 17χρονος Στέφανος Σακελλαρίδης έδωσε μια μεγάλη μάχη, αλλά μετά από 2,5 ώρες ηττήθηκε από τον Ιταλό Gianmarco Ferrari με 3-6, 6-1, 7-5.

Μ' αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκε η καλή πορεία του Στέφανου, που στον 1ο γύρο είχε κερδίσει τον Alan Postay από την Αργεντινή με 6-2, 6-1.

Στο διπλό, ο Στέφανος Σακελλαρίδης έπαιξε μαζί με τον Αμερικανό Fletcher Scott. Στον 1ο γύρο κέρδισαν τους Egor Novikov και Gorazd Srbljak με 2-6, 6-3, 13-11, αλλά σήμερα ηττήθηκαν από τους Max Houkes και Taiyo Yamanaka στα προημιτελικά με 6-4, 3-6, 11-9.

Στο τουρνουά αυτής της εβδομάδας της Αττάλειας αγωνίστηκαν ακόμα οι Μιχάλης Σακελλαρίδης και Στέφανος Σχινάς, που ολοκλήρωσαν τις πορείες τους στα προκριματικά.

Ο Μιχάλης Σακελλαρίδης πέτυχε 2 νίκες και έφτασε μέχρι τον 3ο προκριματικό γύρο. Στην πρεμιέρα του κέρδισε τον Ταϊλανδό Credit Chaiyarin με 6-3, 4-2 (εγκατέλειψε), ενώ στη συνέχεια επικράτησε του Fletcher Scott με 6-1, 6-7 (2), 10-5.

Στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών, ο Μιχάλης ηττήθηκε από τον Daniil Ostapenkov, No.15 στο ταμπλό, με 6-4, 6-2. Τέλος, ο Στέφανος Σχινάς, γνώρισε την ήττα από τον Αλγερινό Mohamed Ali Abibsi, με 6-4, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots