Πρόκριση για τη Σαπφώ, ήττα για τον Στέφανο

 
Πρόκριση για τη Σαπφώ, ήττα για τον Στέφανο
tn team Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022 - 19:25

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη προκρίθηκε στον 2ο γύρο της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων της Αττάλειας, εκτός 16άδας έμεινε ο αδερφός της, Στέφανος Σακελλαρίδης, στο αντίστοιχο τουρνουά των ανδρών.

Η 18χρονη Σαπφώ, επιβλήθηκε στην πρεμιέρα της στο τουρνουά αυτής της εβδομάδας της Αττάλειας, της Ισπανίδας Marta Huqi Gonzalez Encinas, με 7-5, 6-3.

Προκρίθηκε έτσι στον 2ο γύρο της χωμάτινης διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο τη lucky loser Ιταλίδα Beatrice Ricci.

Αύριο θα παίξει και στα προημιτελικά του διπλού η Σαπφώ, όπου μαζί με τη Julia Avdeeva θα αντιμετωπίσουν τις Ρουμάνες Anca Alexia Todoni και Arina Gabriela Vasilescu.

Στο τουρνουά των ανδρών, ο 17χρονος Στέφανος Σακελλαρίδης, που μπήκε στο κυρίως ταμπλό μετά από 3 νίκες στα προκριματικά, κοίταξε στα μάτια σήμερα τον Ιάπωνα Rimpei Kawakami, αλλά ηττήθηκε μετά από δυο κλειστά σετ με 7-6 (1), 6-4.

Στο διπλό αγωνίστηκαν ο Δημήτρης και ο Μιχάλης Σακελλαρίδης, που ηττήθηκαν από τους Mikhail Minakov και Egor Novikov με 6-2, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots