Μπήκε στο 25άρι του Horb η Σακελλαρίδη

 
Σαπφώ Σακελλαρίδη
Σαπφώ Σακελλαρίδη
tn team Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 - 16:20

Ακόμα μια σημαντική πρόκριση εξασφάλισε η Σαπφώ Σακελλαρίδη, η οποία έμεινε αήττητη σε δυο αναμετρήσεις και μπήκε στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Horb στη Γερμανία.

Στο κλαμπ του Bildechingen στο Holb στη Βάδη-Βυρτεμβέργη της νότιας Γερμανίας αγωνίζεται αυτή την εβδομάδα η Σαπφώ Σακελλαρίδη, η οποία έχασε οριακά την απευθείας είσοδο στο κυρίως ταμπλό, έπαιξε ως Νο.1 στα προκριματικά και πήρε από εκεί την πρόκριση, πετυχαίνοντας δυο νίκες.

Χθες δεν αντιμετώπισε την παραμικρή δυσκολία, συντρίβοντας την Αμερικανίδα Anna Borovinskaya με 6-0, 6-1 για τον 1ο γύρο των προκριματικών.

Σήμερα, για τον 2ο και τελευταίο προκριματικό γύρο, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και επικράτησε της Τσέχας Gabriela Andrea Knutson, Νο.14 στο ταμπλό και Νο.599 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, με 6-2, 6-3.

Στο 1ο σετ η 19χρονη Ελληνίδα κέρδισε τα 5 από τα 6 πρώτα games και προηγήθηκε με 5-1, ενώ στο 2ο σετ "ξέφυγε" με 5-2 και παρά την προσωρινή απάντηση της Τσέχας για το 5-3, έκανε νέο break στο 9ο game και "κλείδωσε" τη νίκη της σε 89 λεπτά αγώνα.

Είναι μια ακόμα καλή εβδομάδα για τη Σαπφώ, που βρίσκεται στο Νο.404 της παγκόσμιας κατάταξης και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη της είσοδο στο Top 400 της WTA.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο 25άρι του Horb αγωνίζεται και η Ελληνοαυστραλή Jaimee Fourlis, Νο.151 στην παγκόσμια κατάταξη, η οποία είναι στο Νο.1 του ταμπλό και μια από τις πιθανές αντίπαλες της Σακελλαρίδη στον 1ο γύρο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots