Προημιτελικά στο 25άρι του Horb η Σακελλαρίδη

 
Προημιτελικά στο 25άρι του Horb η Σακελλαρίδη
tn team Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 - 22:40

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη έχασε μόνο 5 games από την Αμερικανίδα Elizabeth Halbauer και με την 4η διαδοχική νίκη της, μπήκε στα προημιτελικά του τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Horb στη Γερμανία.

Η Σακελλαρίδη έκανε και σήμερα έναν πολύ καλό αγώνα απέναντι στην Elizabeth Halbauer, για να πάρει τη νίκη με 6-4, 6-1 σε 88 λεπτά και να εξασφαλίσει την παρουσία της στην τελική 8άδα του τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Horb στη νότια Γερμανία.

Η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία βρίσκεται στο Νο.404 της παγκόσμιας κατάταξης και την ερχόμενη εβδομάδα θα μπει στο Top 400, απώλεσε ένα προβάδισμα με 4-1 στο 1ο σετ, όμως κέρδισε τα 8 από τα 9 τελευταία games της αναμέτρησης και έφτασε χωρίς να ανησυχήσει στην επικράτηση.

Ήταν η 4η διαδοχική νίκη της στο χωμάτινο τουρνουά της Γερμανίας, αφού είχε ξεκινήσει από τα προκριματικά την προσπάθειά της, όπου απέκλεισε την Αμερικανίδα Anna Borovinskaya με 6-0, 6-1 και την Τσέχα Gabriela Andrea Knutson με 6-2, 6-3. Στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό, είχε κερδίσει τη Γερμανίδα Noma Noha Akugue, με 6-3, 6-2.

Αύριο η Σαπφώ, η οποία δεν έχει ακόμα χαμένο σετ, θα παίξει με τη Γερμανίδα Joelle Lilly Sophie Steur, που είναι 18 ετών και αγωνίζεται με wild card στο τουρνουά.

Στο διπλό η Σαπφώ ολοκλήρωσε σήμερα την πορεία της, καθώς μαζί με τη συμπαίκτριά της από την Αυστρία, Melanie Klaffner, ηττήθηκαν από την Αμερικανίδα Chiara Scholl και την Σλοβάκα Ingrid Vojcinakova, με 3-6, 7-6 (5), 10-7.

Στο τουρνουά του Horb παίζει και η Ελληνοαυστραλή Jaimee Fourlis, η οποία είναι στο Νο.1 του ταμπλό και ένα από τα φαβορί για τον τίτλο. Η Fourlis κέρδισε σήμερα την Εσθονή Elena Malygina με 4-6, 6-4, 6-0 και θα παίξει αύριο με τη Γερμανίδα Ella Seidel, για μια θέση στα ημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots