Κυρίως ταμπλό στο 60άρι του Hechingen η Σακελλαρίδη

 
Κυρίως ταμπλό στο 60άρι του Hechingen η Σακελλαρίδη
tn team Τρίτη, 02 Αυγούστου 2022 - 19:37

Ακόμα μια σημαντική πρόκριση πήρε η Σαπφώ Σακελλαρίδη, που με δυο άνετες νίκες εξασφάλισε την παρουσία της στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης των 60.000 δολαρίων του Hechingen στη Γερμανία.

Συνεχίζει τις καλές παρουσίες της στα δυνατά ITF τουρνουά της Γερμανίας η Σαπφώ Σακελλαρίδη, η οποία προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης των 60.000 δολαρίων του Hechingen.

Η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια έχασε μόλις για μια θέση την απευθείας είσοδο στο κυρίως ταμπλό του χωμάτινου τουρνουά της ITF κι έπαιξε από το Νο.1 του προκριματικού ταμπλό.

Στον πρώτο της αγώνα συνέτριψε την έμπειρη 35χρονη Larisa Bekmetova από το Ουζμπεκιστάν, με 6-0, 6-1.

Σήμερα έπαιξε για τον 2ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών με τη Ρουμάνα Oana Gavrila, Νο.13 στο ταμπλό και Νο.632 στην παγκόσμια κατάταξη, την οποία κέρδισε με 6-3, 6-1.

Η Σακελλαρίδη μπήκε για πρώτη φορά στο Top 400 της παγκόσμιας κατάταξης αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμενά ανέβηκε στο Νο.389 του κόσμου. Θα παίξει στον 1ο γύρο με τη Γερμανίδα Ella Seidel, που είναι μόλις 17 ετών και βρίσκεται στο Νο.859 της παγκόσμιας κατάταξης.

Θα παίξει και διπλά η Σακελλαρίδη, μαζί με την Εσθονή Elena Malygina. Στον 1ο γύρο θα ανιτμετωπίσουν την Τσέχα Michaela Bayerlova και την Σλοβένα Nina Potocnik.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots