Καλή παρουσία για τη Ρουσσοπούλου στο Monastir

 
Καλή παρουσία για τη Ρουσσοπούλου στο Monastir
tn team Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 - 17:25

Η Στέλλα Ρουσσοπούλου έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια στο Monastir της Τυνησίας, όπου προκρίθηκε σε κυρίως ταμπλό διοργάνωσης 15.000 δολαρίων για πρώτη φορά στην καριέρα της και τελικά ηττήθηκε στον τρίτο της αγώνα και μετά από 3 ώρες μάχης, από τη Σλοβάκα Emma Tothova.

Η 18χρονη Ελληνίδα παίκτρια κατάφερε να προκριθεί για 1η φορά σε κυρίως ταμπλό ITF Pro διοργάνωσης, πετυχαίνοντας δυο νίκες τις προηγούμενες ημέρες στο Monastir της Τυνησίας.

Στην πρεμιέρα της στον 2ο προκριματικό γύρο, επικράτησε της Ιταλίδας Emma Pedretti με 6-1, 6-3. Στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών είχε ένα πολύ κλειστό ματς με την Κινέζα Yifei Huang, την οποία κατάφερε να κερδίσει με 6-3, 3-6, 10-8 και να πάρει τη μεγάλη πρόκριση.

Σήμερα έκανε το ντεμπούτο της στο Pro Circuit της ITF, παίζοντας για τον 1ο γύρο με την 16χρονη Σλοβάκα Emma Tothova. Παρά το κακό ξεκίνημα και το γεγονός πως βρέθηκε πίσω με 0-6, 2-5, η Ρουσσοπούλου άλλαξε τα δεδομένα, ανέτρεψε το 2ο σετ και πίεσε ως το τέλος την Σλοβάκα, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 6-0, 6-7 (3), 6-4, έπειτα από 2 ώρες και 47 λεπτά αγώνα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots