10 σερί νίκες για την Παύλου στο Κάιρο

 
10 σερί νίκες για την Παύλου στο Κάιρο
tn team Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 - 16:12

Η Δήμητρα Παύλου συνεχίζει το νικηφόρο της σερί στα ITF Pro τουρνουά στο Κάιρο, φτάνοντας τις 10 διαδοχικές νίκες στα διπλά μαζί με την Yasmin Ezzat, με την οποία διεκδικούν τον 3ο συνεχόμενο τίτλο τους.

Η Παύλου και η Ezzat παρέμειναν αήττητες για 10ο συνεχόμενο παιχνίδι στα χωμάτινα γήπεδα του Solaimaneyah και προκρίθηκαν στα ημιτελικά της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων του Καΐρου.

Σήμερα, οι δυο τενίστριες έχασαν μόνο ένα game από τη Ρωσίδα Maria Andrieno και την Εσθονή Liisa Varul, τις οποίες κέρδισαν με 6-0, 6-1 σε 55 μόλις λεπτά.

Μαζί με τη νίκη που έκαναν χθες, απέναντι στην Αμερικανίδα Anan Borovinskaya και τη Ρωσίδα Sofiia Nagornaia (6-4, 6-4), Παύλου και Ezzat εξασφάλισαν την παρουσία τους στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσουν είτε τις κορυφαίες του ταμπλό, Vanessa Ersoz και Doga Turkmen, είτε τις Aglaya Fedorova και Polina Pavlova.

Η Παύλου και η Αιγύπτια παρτενέρ της διεκδικούν αυτή την εβδομάδα τον 3ο διαδοχικό τίτλο τους στα Futures του Καΐρου, αφού είχαν αναδειχθεί πρωταθλήτριες και στα δυο τουρνουά των δυο προηγούμενων εβδομάδων.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots