Κι άλλος τίτλος για την Παύλου στο Κάιρο

 
Κι άλλος τίτλος για την Παύλου στο Κάιρο
tn team Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2022 - 18:14

Τον 3ο τίτλο της στις 4 τελευταίες εβδομάδες στα διπλά κατέκτησε η Δήμητρα Παύλου, που συνεχίζουν μαζί με τη συμπαίκτριά της, Yasmin Ezzat, να κυριαρχούν στα τουρνουά των 15.000 δολαρίων της Αιγύπτου.

Με τη σημερινή νίκη τους κόντρα στις κορυφαίες του ταμπλό, τη Γιαπωνέζα Mayuka Aikawa και την Κινέζα Xinyu Gao, με 6-4, 6-4, η Παύλου και η Ezzat αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στο Κάιρο για 3η φορά, στις 4 τελευταίες εβδομάδες!

Παύλου και Ezzat έφτασαν τις 13 νίκες σε 14 αναμετρήσεις τον τελευταίο μήνα στις διοργανώσεις των 15.000 δολαρίων στο Κάιρο, που φιλοξενούνται στα χωμάτινα γήπεδα του Solaimaneyah.

Αυτή την εβδομάδα κέρδισαν επίσης τη Σέρβα Tijana Sretenovic και τη Ρουμάνα Briana Szabo με 6-4, 7-6 (6), τις Ιταλίδες Anastasia Abbagnato και Beatrice Stagno με 6-1, 6-4, ενώ πέρασαν και την Ιταλίδα Anastasia Piangerelli και την Τουρκάλα Doga Turkmen με walkover.

Αυτός ήταν ο 4ος τίτλος σε ITF Pro διοργάνωση για τη 18χρονη Ελληνίδα στη φετινή χρονιά και ο 5ος συνολικά, έχοντας κερδίσει τους 3 τον τελευταίο μήνα στο Κάιρο. Και οι 5 επαγγελματικοί τίτλοι της στο ITF Circuit είναι στα διπλά.

Και στα μονά έπαιξε καλά αυτή την εβδομάδα η Παύλου, που κέρδισε την Ιταλίδα Beatrice Stagno με 7-6 (5), 6-4 και προκρίθηκε στις "16" καλύτερες. Εκεί ηττήθηκε από τη συμπαίκτριά της, Yasmin Ezzat, με 0-6, 3-6.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots