2ος τίτλος για τη Σακελλαρίδη στη Σαρδηνία

 
2ος τίτλος για τη Σακελλαρίδη στη Σαρδηνία
tn team Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 - 10:45

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη και η Jessie Aney κατέκτησαν τον 2ο τίτλο τους στις 3 τελευταίες εβδομάδες στη Σαρδηνία και στη διοργάνωση των 25.000 δολαρίων του Santa Margherita di Pula.

Η Σακελλαρίδη και η Aney, Νο.1 στο ταμπλό του τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Santa Margherita di Pula, κέρδισαν στον τελικό τις Ιταλίδες Nuria Brancaccio και Angelica Moratelli, Νο.2 στο ταμπλό, με 7-6 (2), 7-5.

Η Σακελλαρίδη και η Αμερικανίδα συμπαίκτριά της, έκαναν μια μεγάλη ανατροπή στο 1ο σετ, στο οποίο έχαναν με 1-5. Κέρδισαν τα 4 επόμενα games για να ισοφαρίσουν σε 5-5, ενώ βρέθηκαν εκ νέου πίσω με break στο 5-6 και επέστρεψαν ξανά, για να κερδίσουν το σετ στο tie-break, όπου επιβλήθηκαν με 7-2.

Στο 2ο σετ Σακελλαρίδη και Aney έχασαν ένα προβάδισμα με 4-2, αλλά αργότερα επέστρεψαν από το 4-5 και έκαναν ένα ακόμα break, για να κερδίσουν τα 3 τελευταία games και να ολοκληρώσουν τη νίκη τους.

Η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια και η Αμερικανίδα συμπαίκτριά της, κέρδισαν τον 2ο τίτλο τους σε 25άρι τουρνουά στο Santa Margherita di Pula, στις 3 τελευταίες εβδομάδες, ενώ είχαν παίξει και σε έναν τελικό, στο τουρνουά της περασμένης εβδομάδας.

Για τη Σακελλαρίδη αυτός ήταν ο 3ος τίτλος στη φετινή χρονιά στα διπλά σε ITF Pro διοργάνωσης, με τους άλλους δυο να είναι επίσης σε τουρνουά 25.000 δολαρίων, καθώς και ο 7ος συνολικά στην καριέρα της.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots