Πρόκριση στο διπλό για τη Σακελλαρίδη

 
Πρόκριση στο διπλό για τη Σακελλαρίδη
tn team Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 - 20:57

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη ολοκλήρωσε την πορεία της στις "16" του μονού στο 25άρι του Ortisei της Ιταλίας, μετά από ένα δύσκολο ματς με την Πολωνή Katarzyna Kawa, ωστόσο έκλεισε τη μέρα της με νίκη και πρόκριση στα ημιτελικά του διπλού.

Η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια γνώρισε την ήττα από την Kawa, Νο.3 στο ταμπλό και Νο.278 στην παγκόσμια κατάταξη (άλλοτε και Νο.112), με 6-2, 6-4.

H 30χρονη Πολωνή ξεκίνησε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και σε 45 περίπου λεπτά κατάφερε να πάρει ένα αποφασιστικό προβάδισμα με 6-2, 3-1. Η Σακελλαρίδη έμεινε κοτνά της στο 2ο σετ, διατηρώντας τη διαφορά τους στο ένα break και μειώνοντας μέχρι και με 5-4, δεν μπόρεσε όμως να βρει λύσεις στο σερβίς της Kawa, που ολοκλήρωσε τη νίκη της στο 10ο game, μετά από 70 λεπτά αγώνα.

Στα προημιτελικά της indoor διοργάνωσης του Ortisei της Ιταλίας, η πολύ έμπειρη Πoλωνή τενίστρια θα αντιμετωπίσει την επίσης 30χρονη Λετονή Diana Marcinkevica, No.7 στο ταμπλό και Νο.298 στον κόσμο.

Η Σακελλαρίδη θα παραμείνει στο Ortisei, καθώς έκλεισε τη σημερινή της μέρα στο ιταλικό τουρνουά με μια πολύ καλή νίκη στο διπλό, όπου μαζί με τη Ρωσίδα συμπαίκτριά της, Ekaterina Ovcharenko, επικράτησαν των κορυφαίων του ταμπλό, της Ρουμάνας Cristina Dinu και της Ιταλίδας Lisa Pigato, με 6-1, 6-4.

Προκρίθηκαν έτσι στα ημιτελικά της δυνατής διοργάνωσης της ITF, όπου θα παίξουν είτε με τις Σέρβες Katarina Jokic και Katarina Kozarov, είτε με την Πολωνή Weronika Falkowska και την Ισπανίδα Eva Guerrero Alvarez.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots