Πρωταθλήτρια στο Ortisei η Σακελλαρίδη

 
Πρωταθλήτρια στο Ortisei η Σακελλαρίδη
tn team Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 - 19:20

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη κατέκτησε τον τίτλο στο διπλό της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων της ITF στο Ortisei της Ιταλίας, μαζί με την Ekaterina Ovcharenko.

Η Σακελλαρίδη και η Ovcharenko επικράτησαν στον σημερινό τελικό της indoor διοργάνωσης της Iταλίας της Μεξικανής Maria Fernanda Navarro Oliva και της Αμερικανίδας Taylor Ng με 6-2, 6-4, για να κατακτήσουν τον τίτλο στο Ortisei της βόρειας Ιταλίας.

Η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία βρίσκεται στο Νο.306 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA στα μονά και στο Νο.250 στα διπλά, κατέκτησε τον 5ο φετινό της τίτλο σε διοργάνωση της ITF στα διπλά - 4ο σε 25άρι τουρνουά - και 9ο συνολικά στην καριέρα της. Στα μονά έχει κερδίσει 3 ακόμα τίτλους, όλους φέτος και όλους σε διοργανώσεις της κατηγορίας των 15.000 δολαρίων.

Αυτή την εβδομάδα, Σακελλαρίδη και Ovcharenko πέτυχαν 4 νίκες. Στον 1ο γύρο είχαν αποκλείσει τις Ιταλίδες Verena Hofer και Lara Pfeifer με 6-1, 6-3, ενώ στα προημιτελικά είχαν αποκλείσει τη Ρουμάνα Cristina Dinu και την Ιταλίδα Lisa Pigato με 6-1, 6-4.

Στα ημιτελικά έδωσαν το δυσκολότερο παιχνίδι τους, όπως αποδείχτηκε και στη συνέχεια της εβδομάδας, απέναντι στην Πολωνή Weronika Falkowska και την Ισπανίδα Eva Guerrero Alvares, τις οποίες κέρδισαν με 6-7 (6), 6-3, 14-12, σε ένα παιχνίδι που χρειάστηκαν το 5ο match point τους για να ολοκληρώσουν την ανατροπή και να πάρουν τη νίκη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots