Δεν τα κατάφερε η Σαπφώ στην Γκρενόμπλ

 
Δεν τα κατάφερε η Σαπφώ στην Γκρενόμπλ
tn team Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 - 11:36

Στο πολύ δυνατό τουρνουά 60.000 δολαρίων της Γκρενόμπλ αγωνίστηκε η Σαπφώ Σακελλαρίδη αυτή την εβδομάδα, η οποία δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον 2ο γύρο, γνωρίζοντας την ήττα από τη Γαλλίδα Emeline Dartron.

Η Dartron ήρθε από τα προκριματικά και κέρδισε την Σακελλαρίδη με 6-3, 6-3 σε κάτι λιγότερο από μια ώρα, για να προκριθεί στις "16" καλύτερες του 13eme Engie Open στην Γκρενόμπλ της Γαλλίας.

Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό τουρνουά indoor που φιλοξενείται στην Γκρενόμπλ της Γαλλίας, με τη Σακελλαρίδη να μπαίνει απευθείας στο κυρίως ταμπλό, ως Νο.310 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA. Στο τουρνουά συμμετέχουν και παίκτριες από το Top 150 της WTA, όπως είναι οι Clara Burel, η Oceane Dodin και η Simona Waltert. 

H Σακελλαρίδη έπαιξε και στο διπλό, μαζί με την Κροάτισσα Mariana Drazic, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά. Στον 1ο γύρο κέρδισαν τις Γαλλίδες Amandine Monnot και Marie Villet με 3-6, 7-5, 11-9, αλλά στα προημιτελικά ηττήθηκαν από τις Νο.2 στο ταμπλό Ρωσίδες, Darya Astakhova και Oksana Selekhmeteva.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots