Ημιτελικά η Παύλου στην Αττάλεια

 
Ημιτελικά η Παύλου στην Αττάλεια
tn team Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2023 - 18:45

Μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Δήμητρα Παύλου στο Megasaray της Αττάλειας, για να προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων της ITF.

Η Παύλου έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και επιβλήθηκε της 16χρονης Ρωσίδας Daria Shadchneva, με 6-4, 6-1, σε 71 μόλις λεπτά παιχνιδιού.

Η Shadchneva δεν βρέθηκε τυχαία στα προημιτελικά της διεθνούς διοργάνωσης της ITF, αφού χθες είχε κερδίσει την Ιταλίδα Sofia Rocchetti, Νο.3 στο ταμπλό και Νο.735 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Η Παύλου έδειξε την υπεροχή της σήμερα και παρότι έχασε αρχικά ένα προβάδισμα με 3-1 στο 1ο σετ, έκανε άμεσα νέο break και προηγήθηκε με 5-3, για να το κλείσει τελικά στα 10 games. Στο 2ο σετ η νεαρή Ελληνίδα τενίστρια κυριάρχησε στο court, πήρε 5 games στη σειρά μετά το 1-1 και το ολοκλήρωσε στα 7 games.

Με την 3η διαδοχική νίκη της στην Αττάλεια, η Παύλου εξασφάλισε την παρουσία της στους αυριανούς ημιτελικούς, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιταλίδα Alessandra Mazzolla. Να σημειωθεί, πως αυτό είναι το πρώτο τουρνουά της Παύλου στο ITF Circuit για το 2023.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots