Τελικός στο 60άρι της Τρνάβα για τη Σακελλαρίδη

 
Τελικός στο 60άρι της Τρνάβα για τη Σακελλαρίδη
tn team Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2023 - 22:28

Σε ακόμα έναν πολύ σημαντικό τελικό θα αγωνιστεί η Σαπφώ Σακελλαρίδη, η οποία προκρίθηκε στον τελικό του διπλού της διοργάνωσης των 60.000 δολαρίων της Τρνάβα, μαζί με την Σλοβάκα συμπαίκτριά της, Radka Zelnickova.

Η Σακελλαρίδη, η οποία είναι στο Νο.1 της Ελλάδας στα διπλά και στο Νο.180 της παγκόσμιας κατάταξης, κέρδισε σήμερα μαζί με τη Zelnickova τις Cristina Dinu και Nika Radisic με 6-2, 7-6 (3), για να πάρουν την πρόκριση για τον τελικό του 1st W60 Empire Women's Indoor στην Τρνάβα.

Στο 1ο σετ Σακελλαρίδη και Zelnickova ήταν πολύ καλύτερες και δεν δυσκολεύτηκαν, το 2ο σετ ωστόσο ήταν πιο ισορροπημένο, με το ελληνοσλοβακικό δίδυμο να χάνει το προβάδισμα με 5-3. Στο tie-break, που έκρινε τελικά το σετ, η Σαπφώ και η Σλοβάκα συμπαίκτριά της ανέτρεψαν το 0-2 και το 2-3, για να πάρουν 5 πόντους στη σειρά και να ολοκληρώσουν το ματς.

Η Σακελλαρίδη θα διεκδικήσει τον 1ο της τίτλο σε τουρνουά 60.000 δολαρίων στα διπλά. Στον αυριανό τελικό θα αντιμετωπίσει την πολύ δυνατή ομάδα των Βελγίδων Greet Minnen και Yanina Wickmayer, που βρίσκονται στο Νο.1 του ταμπλό και έχουν αμφότερες μεγάλη εμπειρία από το WTA Tour.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots