Πρόκριση σε μονά και διπλά η Ματούλα

 
Πρόκριση σε μονά και διπλά η Ματούλα
tn team Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 - 22:11

Η Μάρθα Ματούλα πέτυχε δυο νίκες μέσα σε λίγες ώρες και συνεχίζει την προσπάθειά της σε μονά και διπλά στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων της Αμιάν.

Στα μονά η 25χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.4 στο ταμπλό και Νο.562 στην παγκόσμια κατάταξη, κέρδισε τη Γερμανίδα Katharina Hering με 6-4, 6-2.

Στο 1ο σετ η Μάρθα έκανε ένα πολύ κρίσιμο break στο 7ο game για να περάσει μπροστά με 4-3 και να κλείσει το σετ στο 10ο game στο σερβίς της. Στο 2ο σετ η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεκαθάρισε από νωρίς τα πράγματα, ξεφεύγοντας με 5-1, για να το ολοκληρώσει στα 8 games, έπειτα από 1 ώρα και 23 λεπτά συνολικού αγώνα.

Αύριο, για την προημιτελική φάση στο μονό της χωμάτινης διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων, η Ματούλα θα αντιμετωπίσει τη 17χρονη Γαλλίδα Yaroslava Bartashevich, Νο.846 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Στα διπλά, η Ματούλα και η Ρουμάνα Arina Gabriela Vasilescu βρίσκονται στο Νο.1 του ταμπλό και κέρδισαν σήμερα τις Ιταλίδες Jessica Bertoldo και Emma Rizzetto με 6-2, 6-2, για να μπουν στα ημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσουν δυο ακόμα Ιταλίδες, τις Enola Chiesa και Verena Meliss, Νο.4 στο ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots