Ζευγάρωσε τις νίκες της η Λάκη

 
Μιχαέλα Λάκη
Μιχαέλα Λάκη
tn team Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 - 14:03

Η Μιχαέλα Λάκη ζευγάρωσε τις νίκες της στην Αττάλεια της Τουρκίας και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων της ITF.

Η Λάκη "καθάρισε" την αναμέτρησή της με την Τουρκάλα Selina Atay στο 3ο σετ, κερδίζοντάς την με 6-2, 5-7, 6-0, για να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων της Αττάλειας.

Παρόλο που ανέτρεψε το 0-4 και το 3-5 στο 2ο σετ για να ισοφαρίσει, η Λάκη οδηγήθηκε τελικά σε 3ο σετ, καθώς υπέστη νέο break στο 11ο game και τελικά έχασε το σετ με 5-7.

Ήταν όμως πολύ δυνατότερη στο αποφασιστικό σετ και δεν έχασε ούτε ένα game, για να ολοκληρώσει με bagel τη νίκη της, έπειτα από 2 ώρες και 8 λεπτά παιχνιδιού.

Η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.606 στην παγκόσμια κατάταξη, θα παίξει για 2η συνεχόμενη εβδομάδα σε προημιτελικό ITF Pro διοργάνωσης, αφού την προηγούμενη εβδομάδα ήταν φιναλίστ.

Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει την κορυφαία του ταμπλό και επίσης 18χρονη Τσέχα, Julie Struplova, που βρίσκεται στο Νο.461 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots