Το πάλεψε η Μιχαέλα στην Αττάλεια

 
Το πάλεψε η Μιχαέλα στην Αττάλεια
tn team Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023 - 13:56

Η Μιχαέλα Λάκη διεκδίκησε την πρόκριση στα ίσα απέναντι στην κορυφαία του ταμπλό της διοργάνωσης της Αττάλειας, Julie Struplova, αλλά μετά από μια πολύ μεγάλη μάχη τριών ωρών γνώρισε την ήττα.

Η Λάκη ηττήθηκε από την Τσέχα Struplova, No.1 στο ταμπλό και Νο.461 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, με 6-4, 3-6, 6-3, έπειτα από μια αναμέτρηση που χρειάστηκε 2 ώρες και 42 λεπτά για να ολοκληρωθεί.

Η 18χρονη Ελληνίδα, Νο.606 στην παγκόσμια κατάταξη και Νο.5 στο ταμπλό, διεκδίκησε με αξιώσεις τη μεγάλη πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων της Αττάλειας, όμως σε κάποια κρίσιμα σημεία δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της.

Στο αποφασιστικό σετ είχε μείνει πίσω με 0-3, κατάφερε όμως να πάρει πίσω το ένα break και να μειώσει σε 3-2 και σε 4-3. Δεν μπόρεσε να σπάσει το σερβίς της Τσέχας ξανά, παρότι πέρασαν γεμάτα games, με την Struplova να κλείνει τελικά το ματς με νέο break για το 6-3.

Η Μιχαέλα θυμίζουμε πως ήταν φιναλίστ στο τουρνουά της προηγούμενης εβδομάδας στην Αττάλεια, έχοντας συνολικά 6 νίκες σε 8 αναμετρήσεις τις τελευταίες 2 εβδομάδες στα χωμάτινα γήπεδα του Club Megasaray της Αττάλειας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots