Διπλή πρόκριση για την Κοροκοζίδη στο Kursumlijska Banja

 
Έλενα Κοροκοζίδη
Έλενα Κοροκοζίδη
tn team Τρίτη, 16 Μαϊος 2023 - 21:32

Μια πολύ καλή μέρα ήταν η σημερινή για την Έλενα Κοροκοζίδη, που εξασφάλισε την πρόκρισή της στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Kursumlijska Banja, ενώ πέρασε και στα προημιτελικά του διπλού.

Η Κοροκοζίδη έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι αρχικά στα μονά, κερδίζοντας την Σλοβένα Pia Lovric, Νο.2 στο ταμπλό και Νο.553 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, με 1-6, 6-2, 10-6.

Αυτή ήταν η 2η νίκη της στο τουρνουά, αφού χθες είχε κερδίσει και την Σέρβα Mila Masic με 6-2, 4-6, 10-5, ενώ την έβαλε και στο κυρίως ταμπλό της δυνατής χωμάτινης διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων της ITF.

Εκεί θα αντιμετωπίσει την επίσης προερχόμενη από τα προκριματικά, Tiffany William, από τη Μεγάλη Βρετανία.

Λίγες ώρες μετά, η νεαρή Ελληνίδα τενίστρια μπήκε και στα προημιτελικά του διπλού, όπου μαζί με την Arina Bulatova κέρδισαν τις Zoe Crimmel και Mirjana Jovanovic με 1-6, 6-2, 10-2. Εκεί θα αντιμετωπίσουν το Νο.4 ζευγάρι του ταμπλό, τις Tamara Curovic και Ilona Georgia Ghioroaie.

Στο μονό, εκτός από την Κοροκοζίδη αγωνίστηκε και η Μάρθα Ματούλα, η οποία όμως ηττήθηκε στον τελευταίο γύρο των προκριματικών από την Ιταλίδα Martina Caregaro, με 6-4, 6-4.

Απευθείας στο κυρίως ταμπλό αγωνίζεται η Μιχαέλα Λάκη, πρωταθλήτρια στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων που έγινε στα ίδια γήπεδα την περασμένη εβδομάδα, η οποία θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της τη Σλοβένα Veronika Erjavec, Νο.2 στο ταμπλό και Νο.254 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots