Τρεις προκρίσεις μέσα σε λίγες ώρες η Σακελλαρίδη!

 
Τρεις προκρίσεις μέσα σε λίγες ώρες η Σακελλαρίδη!
tn team Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 - 20:38

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη παραμένει εντός και στα δυο ταμπλό της διοργάνωσης των 60.000 δολαρίων της Ρώμης, καθώς κατάφερε να κερδίσει τρια δύσκολα παιχνίδια μέσα στην ίδια μέρα και να προκριθεί στα ημιτελικά του μονού και στον τελικό του διπλού στο BMW Roma Cup.

Η Σακελλαρίδη πανηγύρισε τρεις νίκες μέσα σε λίγες ώρες σήμερα στο χωμάτινο τουρνουά της Ρώμης, που ανήκει στην κατηγορία των 60.000 δολαρίων της ITF.

Η 20χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.328 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, κέρδισε πρώτα στον εξ αναβολής αγώνα την Ιταλίδα qualifier Aurora Zantedeschi με 6-3, 6-3, έπειτα από 96 λεπτά.

Προκρίθηκε στα προημιτελικά, όπου αργότερα απέκλεισε και τη Βραζιλιάνα Gabriela Ce, Νο.302 στον κόσμο, με 6-3, 7-5.

Η γεμάτη μέρα της Σαπφούς έκλεισε με το διπλό, όπου παίζει μαζί με τη Ρουμάνα Oana Gavrila. Οι δυο τους, Νο.2 ζευγάρι στο ταμπλό, απέκλεισαν τις Νο.4 του ταμπλό, Christina Rosca και Astra Sharma, με 6-1, 3-6, 11-9.

Αύριο η Σακελλαρίδη θα διεκδικήσει τον 1ο της τίτλο σε ένα 60άρι τουρνουά, παίζοντας στον τελικό του διπλού απέναντι στις Ιταλίδες Angelica Moratelli και Camilla Rosatello, Νο.1 στο ταμπλό.

Επίσης θα διεκδικήσει την πρώτη της πρόκριση σε έναν τόσο μεγάλο τελικό, αντιμετωπίζοντας τη Κροάτισσα Petra Marcinko. Η 17χρονη Marcinko ήταν στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης στα 18άρια στο τέλος του 2021, ενώ τον Μάρτιο έφτασε στο Νο.161 της κατάταξης της WTA και τώρα βρίσκεται στο Νο.250.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots