Τίτλος στο διπλό, τελικός στο μονό η Σακελλαρίδη

 
Τίτλος στο διπλό, τελικός στο μονό η Σακελλαρίδη
tn team Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 - 21:13

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο διπλό της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Περιγκέ στη Γαλλία, ενώ διεκδικεί τον τίτλο και στο μονό, όπου προκρίθηκε στον τελικό.

Η Σακελλαρίδη πανηγύρισε και σήμερα δυο νίκες στο Περιγκέ της Γαλλίας, για να παραμείνει σε τροχιά "double" στο χωμάτινο τουρνουά 25.000 δολαρίων της ITF.

Στο μονό, η 20χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.4 στο ταμπλό και Νο.308 στην παγκόσμια κατάταξη, κέρδισε τη Γερμανίδα Ella Seidel με 6-4, 7-6 (8) σε κάτι λιγότερο από δυο ώρες αγώνα, για να προκριθεί στον τελικό.

Αύριο θα έχει τη δυνατότητα να κερδίσει τον 1ο τίτλο της σε 25άρι τουρνουά και σημαντικότερο στην καριέρα της, αφού οι άλλοι 4 τίτλοι που έχει στα μονά ήταν σε 15άρια τουρνουά.

Στον τελικό θα αντιμετωπίσει τη Νορβηγίδα Malene Helgo, Νο.396 στον κόσμο, που έχει κερδίσει άλλον έναν τίτλο σε 25άρι τουρνουά στην καριέρα της.

Η Σακελλαρίδη ήδη κατέκτησε το διπλό στο τουρνουά της Γαλλίας, αφού στον σημερινό τελικό, μαζί με την Τσέχα συμπαίκτριά της, Anna Siskova, κέρδισαν τις Jessy Rompies και Olivia Tjandramulia με 6-2, 6-1.

Αυτός ήταν ο 3ος τίτλος στη χρονιά για τη Σαπφώ στα διπλά, μετά από 2 επίσης 25άρια τουρνουά, στο Monastir και στο Santa Margherita di Pula. Συνολικά ήταν ο 15ος τίτλος στην καριέρα της στα διπλά, 9ος σε 25άρι τουρνουά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots