Νίκη με ανατροπή στο 60άρι του Μονπελιέ για τη Σαπφώ

 
Νίκη με ανατροπή στο 60άρι του Μονπελιέ για τη Σαπφώ
tn team Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 - 17:37

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη κέρδισε με ανατροπή τη Γαλλίδα Elsa Jacquemot, για να προκριθεί στην καλύτερη 16άδα του Open International Feminin De Montpellier.

Η Σακελλαρίδη βρέθηκε πίσω με σετ, ωστόσο κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να κερδίσει τη Γαλλίδα Elsa Jacquemot, Νο.180 στην παγκόσμια κατάταξη, με 2-6, 6-3, 6-4.

Ήταν μια πολύ καλή νίκη για την 20χρονη Ελληνίδα τενίστρια, που βρίσκεται στο Νο.309 της παγκόσμιας κατάταξης. Ιδίως με τον τρόπο που ήρθε, αφού στο 3ο σετ βρέθηκε σε δύσκολη θέση στο 4-4, 30-15 της Γαλλίδας, πήρε όμως τους 3 επόμενους πόντους και έκανε το break, για να ολοκληρώσει μετά από ένα μεγάλο σε διάρκεια game το ματς στο σερβίς της.

Στον 2ο γύρο της διοργάνωσης των 60.000 δολαρίων του Μονπελιέ, η Σακελλαρίδη θα αντιμετωπίσει μια qualifier, είτε τη Γαλλίδα Astrid Lew Yan Foon, είτε την Αλγερινή Ines Ibbou.

Παράλληλα, η Σαπφώ παίζει και στο διπλό, όπου θα παίξει αργότερα σήμερα μαζί με τη Γαλλίδα Lucie Nguyen Tan για τα προημιτελικά, ενάντια στις Estelle Cascino και Astra Sharma, Νο.2 στο ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots