Νικήτρια η Παπαμιχαήλ μετά από 3 ώρες!

 
Νικήτρια η Παπαμιχαήλ μετά από 3 ώρες!
tn team Τρίτη, 08 Αυγούστου 2023 - 21:49

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ βρήκε σθεναρή αντίσταση απέναντι στην Ιταλίδα Miriana Tona, αλλά κατάφερε να την κάμψει σε κάτι περισσότερο από 3 ώρες παιχνιδιού και να πάρει την πρόκριση για τη 16άδα της διοργάνωσης των 80.000 δολαρίων της Μπραζίλια.

Η Παπαμιχαήλ έμεινε στο court για 3 ώρες και 4 λεπτά, αλλά ήταν εκείνη που πανηγύρισε τελευταία, επικρατώντας της Tona με 6-3, 5-7, 7-5.

Θα μπορούσε να τελειώσει και νωρίτερα την υπόθεση πρόκριση η 30χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.7 στο ταμπλό και Νο.213 στον κόσμο, η οποία έκανε το break σε κρίσιμο σημείο στο 2ο σετ και πέρασε μπροστά με 5-4 - είχε δηλαδή τη δυνατότητα να σερβίρει για το ματς στο 10ο game.

Δεν την αξιοποίησε και η Ιταλίδα qualifier κατάφερε να κάνει διαδοχικά break στα 3 τελευταία games του σετ και να το κατακτήσει με 7-5.

Στο 3ο σετ η Παπαμιχαήλ κινδύνεψε και χρειάστηκε να σερβίρει για την παραμονή της στο τουρνουά, στο 4-5. Ανταπεξήλθε με love service game η πρωταθλήτριά μας και έκανε το καθοριστικό break στο 11ο game, για να "κλειδώσει" τη νίκη στο σερβίς της, στο 12ο.

Στον 2ο γύρο του δυνατού τουρνουά των 80.000 δολαρίων της Μπραζίλια, η Παπαμιχαήλ θα αντιμετωπίσει τη Βραζιλιάνα Ana Candiotto, που απέκλεισε την προερχόμενο από τα προκριματικά, Noelia Zeballos Melgar, με 6-3, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots