Ήττα στο μονό, πρόκριση στο διπλό για τη Σακελλαρίδη

 
Ήττα στο μονό, πρόκριση στο διπλό για τη Σακελλαρίδη
tn team Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 - 18:52

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη ολοκλήρωσε την πορεία της στη φάση των "16" στο δυνατό τουρνουά των 60.000 δολαρίων του Prerov στην Τσεχία, αλλά έκλεισε τη μέρα της με μια πρόκριση για τα ημιτελικά του διπλού.

Η Σακελλαρίδη και η Τσέχα Anna Siskova, Νο.2 στο ταμπλό του διπλού, επικράτησαν της Σλοβένας Nina Potocnik και της Ουγγαρέζας Natalia Szabanin με 6-4, 7-5, για να προκριθούν στα ημιτελικά του διπλού, στο Zubr Cup των 60.000 δολαρίων.

Εκεί θα αντιμετωπίσουν την Αμερικανίδα Chiara Scholl και τη Βουλγάρα Lia Karatancheva.

Νωρίτερα σήμερα, η Σακελλαρίδη γνώρισε την ήττα από την Κροάτισσα Antonia Ruzic, No.8 στο ταμπλό και Νο.287 στην παγκόσμια κατάταξη, με 6-4, 7-6 (6).

Ήταν ένα ματς που ξεπέρασε τις 2 ώρες σε διάρκεια και τα 2 σετ ήταν πολύ κλειστά. Η 20χρονη Ελληνίδα επέστρεψε από το 1-4 στο 1ο σετ, το οποίο ήταν πολύ κλειστό και ισορροπημένο έως το 4-4, ενώ στο 2ο σετ έκανε νέα ανατροπή από το 2-4 και το έφτασε ως το tie-break, εκεί όμως η Ruzic επικράτησε με 8-6 και ολοκλήρωσε την πρόκριση.

Σήμερα αγωνίστηκε για το διπλό και η Δήμητρα Παύλου, μαζί με την Ιταλίδα Diletta Cherubini. Οι δυο τους ηττήθηκαν από τις Τσέχες Linda Klimovicova και Julie Struplova σε ένα ματς που εκκρεμούσε από τον 1ο γύρο και ήταν πολύ κλειστό, με 4-6, 6-3, 10-8.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots