Ένας ημιτελικός κι ένας προημιτελικός για τη Σακελλαρίδη στο 40άρι του Πάζαρτζικ

 
Ένας ημιτελικός κι ένας προημιτελικός για τη Σακελλαρίδη στο 40άρι του Πάζαρτζικ
tn team Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 - 20:44

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη ολοκλήρωσε σήμερα την καλή της παρουσία στο δυνατό ITF τουρνουά 40.000 δολαρίων του Πάζαρτζικ στη Βουλγαρία, με τις πορείες μέχρι τα προημιτελικά στο μονό και μέχρι τα ημιτελικά στο διπλό.

Στα προημιτελικά του μονού, η 20χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.5 στο ταμπλό και Νο.281 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, ηττήθηκε από την Σλοβένα Polona Hercog, άλλοτε και Νο.35 στη WTA, με 6-0, 6-2.

Η Σακελλαρίδη είχε κερδίσει τη Βουλγάρα Elizara Yaneva με 6-1, 6-3 και τη Ρωσίδα Ekaterina Maklakova με 6-3, 6-3, για να μπει στις "8" καλύτερες της δυνατής χωμάτινης διοργάνωσης της Βουλγαρίας.

Στο διπλό, όπου έπαιξε μαζί με την Βουλγάρα Lia Karatancheva, η Σακελλαρίδη επίσης ολοκλήρωσε σήμερα την παρουσία της, καθώς ηττήθηκαν οι δυο τους από τις Cristina Dinu και Radka Zelnickova σε έναν πολύ κλειστό ημιτελικό, με 7-5, 6-4.

Προηγουμένως στο τουρνουά, Σακελλαρίδη και Karatancheva είχαν αποκλείσει τις Ksenia Laskutova και Ivana Sebestova για τα προημιτελικά -όπου προκρίθηκαν με bye- με 6-3, 4-6, 10-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots