Κοντά σε μεγάλη πρόκριση η Παπαμιχαήλ

 
Κοντά σε μεγάλη πρόκριση η Παπαμιχαήλ
tn team Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 - 14:13

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ και η Freya Christie "άγγιξαν" μια μεγάλη νίκη απέναντι στις Weronika Falkowska και Anna Siskova, αλλά τελικά "λύγισαν" σε ένα συναρπαστικό tie-break 26 πόντων.

Οι Falkowska και Siskova, No.3 στο ταμπλό του Jasmin Open στο Monastir της Τυνησίας, πήραν τη νίκη απέναντι στις Παπαμιχαήλ και Christie με 1-6, 6-3, 14-12.

Η Παπαμιχαήλ και η Βρετανίδα συμπαίκτριά της έκαναν ένα πολύ καλό ξεκίνημα απέναντι στις Νο.3 παίκτριες του ταμπλό, χάνοντας μόνο ένα game στο 1ο σετ.

Οι Falkowska και Siskova, No.91 και Νο.84 αντίστοιχα στον κόσμο, έκαναν το μοναδικό break του 2ου σετ στο 8ο game, για να προηγηθούν με 5-3 και να το κλείσουν στο επόμενο game στο σερβίς τους.

Ακολούθησε ένα πολύ μεγάλο tie-break που έφτασε τους 26 πόντους, με τις Παπαμιχαήλ και Christie να σβήνουν 4 match points και να χάνουν και εκείνες ένα match point, όταν προηγήθηκαν με 10-9.

Τελικά, οι Falkowska και Siskova πήραν τo tie-break με 14-12 στο 5ο τους match point, για να ολοκληρώσουν το ματς μετά από 1 ώρα και 25 λεπτά.

Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώθηκε και η παρουσία της Παπαμιχαήλ στο WTA 250 τουρνουά του Monastir. Ήταν μια καλή παρουσία για την Ελληνίδα παίκτρια παρόλο που δεν πέτυχε νίκη.

Θυμίζουμε πως στο μονό είχε παίξει στα προκριματικά, όπου λίγο έλειψε να αποκλείσει τη Νο.2 του ταμπλό, Katarina Zavatska, από την οποία ηττήθηκε τελικά με 3-6, 6-2, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots