2η θέση στο Σετούμπαλ για τον Λαζαρίδη

 
2η θέση στο Σετούμπαλ για τον Λαζαρίδη
tn team Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 - 13:23

Ο Γιώργος Λαζαρίδης κατέλαβε τη 2η θέση στο διπλό, ενώ έφτασε μέχρι τα προημιτελικά στο μονό, στο πρώτο τουρνουά του Σετούμπαλ στην Πορτογαλία που αγωνίστηκε αυτές τις ημέρες.

Ο Λαζαρίδης έπαιξε μαζί με τον Βρετανό Andrew Penney και μαζί οι δυο τους ήταν στο Νο.2 του ταμπλό στο διεθνές τουρνουά της ITF, X Open Baia De Setubal.

Αφού κέρδισαν τους Said Himam και Weslley Jose στον 1ο γύρο με 6-1, 6-1, καθώς και τους Arturo Montes Vorcy και Mario Roque στα ημιτελικά με 6-2, 6-1, μπήκαν στον τελικό. Εκεί έδωσαν μάχη με τον Πολωνό Jakub Dominik Bukala και τον Ισπανό Enrique Siscar Meseguer, Νο.1 στο ταμπλό, αλλά ηττήθηκαν με 6-7 (5), 6-0, 10-4.

Στο μονό, ο Λαζαρίδης πέρασε με bye στον 2ο γύρο και εκεί κέρδισε τον Πορτογάλο Joao Sanona με 6-0, 6-0, για να μπει στα προημιτελικά. Εκεί τον κέρδισε ο Μαροκινός Said Himam με 6-4, 6-1, ολοκληρώνοντας την πορεία του.

Αυτό ήταν το πρώτο τουρνουά του Σετούμπαλ που αγωνίστηκε ο Λαζαρίδης, αφού την Κυριακή ξεκίνησε και το δεύτερο, στο οποίο ήδη κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά των μονών. Κερδίζοντας ξανά τον Sanona με 6-0, 6-0 στην πρεμιέρα του, αλλά και τον Βραζιλιάνο Jose στα προημιτελικά με 6-2, 6-2, ο Λαζαρίδης θα παίξει στα ημιτελικά αύριο, πιθανότατα με τον συμπαίκτη του και Νο.2 στο ταμπλό, Andrew Penny. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots