Nadal v Djokovic: Το ΕΠΟΣ της Μαδρίτης (vid)

 
Nadal v Djokovic: Το ΕΠΟΣ της Μαδρίτης (vid)
Nadal v Djokovic: Το ΕΠΟΣ της Μαδρίτης (vid)
tennisnews team Δευτέρα, 11 Μαϊος 2020 - 21:41

Τέτοια εποχή, πριν από 11 χρόνια στη Μαδρίτη, Rafael Nadal και Novak Djokovic είχαν δώσει μια επική μονομαχία για τα ημιτελικά του Madrid Open, σε έναν από τους καλύτερους best-of-three αγώνες στην ιστορία του τένις! Απολαύστε τα εκτεταμένα στιγμιότυπα, διάρκειας 30 λεπτών.

Nadal και Djokovic έχουν αναμετρηθεί 53 φορές και μερικές από τις μάχες τους είναι αξέχαστες. Όπως εκείνη που είχαν δώσει τον Μάιο του 2009 στη Μαδρίτη, για την ημιτελική φάση του Madrid Open.

Ο Nadal είχε βρεθεί πίσω με σετ, αλλά έσβησε 3 match point και πήρε τη νίκη με 3-6, 7-6 (5) 7-6 (9), έπειτα από 4 ώρες και 3 λεπτά αγώνα! Έως και σήμερα, είναι ο μεγαλύτερος σε διάρκεια best-of-three αγώνας που έχει γίνει για Masters 1000 διοργάνωση.

Ο Ισπανός έσβησε και τα 3 match point στο τέλος του αγώνα, στο αποφασιστικό tie-break, όπου ήταν πίσω με 5-6, 6-7 και 8-9! Κατάφερε να κερδίσει το tie-break με 11-9 και να πάρει αυτή τη μεγάλη πρόκριση, έστω και αν ο Djokovic είχε κερδίσει 5 περισσότερους πόντους συνολικά στο παιχνίδι (125 έναντι 120).

"Σε έναν αγώνα σαν κι αυτόν, με τόσους πολλούς πόντους, νομίζω πως η τύχη είναι απαραίτητη για τη νίκη. Αλλά έπαιξα γενναίο τένις και πιστεύω πως πήγε πολύ καλά για μένα", είχε δηλώσει ο Rafa μετά τον αγώνα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots