Η απάντηση του Στέφανου στους haters

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 - 14:24

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς "έσπασε" τη σιωπή του και απάντησε ευθέως σε όλους εκείνους που απαντούν με μηνύματα μίσους σε οτιδήποτε λέει ή κάνει, μέσα από μια σειρά από δημοσιεύσεις στο twitter.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Στέφανος βρέθηκε αρκετές φορές στο επίκεντρο των συζητήσεων, αρχικά με το περίφημο tweet για τα Harrods κι έπειτα για την παρουσία του σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο Ντουμπάι, όπου φυσικά βρισκόταν για την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν.

Αποφάσισε να απαντήσει στους επικριτές του κρατώντας αυστηρή στάση, με μια σειρά από δημοσιεύσεις του στο Twitter.
 
"Όποιος δεν έχει ζωή ασχολείται με την ζωή των άλλων. Κουτσομπολεύω άρα υπάρχω", έγραψε αρχικά ο Έλληνας πρωταθλητής, Νο.6 στην παγκόσμια κατάταξη, που συνέχισε:
 
"Δεν μισώ και δεν πρόκειται να μισήσω αυτούς που σχολιάζουν. Απλά τους λυπάμαι που δεν έχουν προσωπική ζωή και ασχολούνται μαζί μου. Όμως έχει πλάκα ταυτοχρόνως, δεν θα το κρύψω."
 
Ακολούθησαν κι άλλα tweet στη συνέχεια, στα οποία έγραψε: "Θα σε αγνοήσουν μέχρι να σε χρειαστούν. Στην ζωή ή θα ξεχωρίζεις και θα σε σχολιάζουν ή θα σχολιάζεις αυτούς που ξεχωρίζουν. Είναι απλό. Ο καθένας με τη διαταραχούλα του."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots