Zverev: "Δεν υπάρχει τίποτα αληθές στις κατηγορίες"

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev Φωτογραφία: Simon Bruty / USTA
tennisnews team Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 - 17:13

Ο Alexander Zverev δέχτηκε να μιλήσει για πρώτη φορά εκτενώς σε συνέντευξή του για τις κατηγορίες περί κακοποίησης της πρώην συντρόφου του, Olya Sharypova.

"Ήμουν ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στον κόσμο εκείνη την περίοδο, γιατί μόλις είχα κερδίσει δυο συνεχόμενους τίτλους στην Κολωνία. Έπαιζα γκολφ στο Nintendo Wii με τον Mischa στο Αμβούργο, στο παλιό παιδικό μου δωμάτιο, όπως κάναμε όταν ήμασταν παιδιά. Ξαφνικά, άρχισαν να έρχονται μηνύματα στο κινητό μου. Κάθισα στο πάτωμα και είπα, 'Mischa, δες αυτό!' Δεν μπορούσα να το πιστέψω", είπε ο Zverev στην Bild

Από την πρώτη στιγμή που τοποθετήθηκε δημόσια, μέχρι και σήμερα, ο Zverev διαψεύδει τις κατηγορίες της Sharypova. Παρόλα αυτά, έχει επιλέξει να μην κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

"Δεν υπάρχει τίποτα αληθές σε αυτές τις κατηγορίες. Είναι μια πρόκληση που αντιμετωπίζουμε σήμερα, ότι με τη δύναμη των social media μπορείς να κατηγορήσεις τον καθένα για το οτιδήποτε. Όσο όμως περισσότερο μιλάω γι' αυτό, τόσο μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνει. Οπότε αποφασίσαμε πως θα ήταν καλύτερο να μην κάνουμε μήνυση."

O Zverev είπε ακόμα πως δεν έχει επικοινωνήσει με την Olya από τότε που χώρισαν, δηλαδή από το 2019. Σχετικά με το γιατί να επινοήσει μια τέτοια ιστορία, ο Γερμανός απάντησε: "Το αναρωτιέμαι και γω αυτό. Αν προσέξετε, έκανε τις κατηγορίες λίγο μετά την δημοσιοποίηση της εγκυμοσύνης της Brenda. Πριν απ' αυτό, δεν είχα επαφές με την Olya για έναν χρόνο. Ούτε όταν προσπάθησε να με προσεγγίσει ξανά, μέσω των γονιών μου. Δεν το ήθελα αυτό. Το timing (της ανακοίνωσης) πιστεύω τα λέει όλα."

Για το πως ήταν η ζωή του αμέσως μετά τις κατηγορίες: "Δεν ήταν εύκολο. Αναρωτιέσαι πως φαίνεσαι προς τα έξω και τι πιστεύει ο κόσμος για σένα. Ειδικά εκείνοι που με ξέρουν μόνο μέσα από τα media. Συγχρόνως, είχα πολλούς φίλους και πολλούς ανθρώπους από τα social media που θέλησαν να με στηρίξουν. Αυτό μου έκανε καλό και μετά μπόρεσα να επικεντρωθώ στο τένις."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots