TIME: Στις 100 καλύτερες φωτογραφίες της χρονιάς ο Τσιτσιπάς

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Philippe Montigny/FFT
tn team Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 - 15:45

Ένα κλικ από την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Novak Djokovic στον τελικό του Roland Garros, φιγουράρει ανάμεσα στις 100 καλύτερες της χρονιάς για το περιοδικό TIME.

Το περιοδικό TIME παρουσίασε τις 100 καλύτερες φωτογραφίες για το 2021, όπως επιλέχθηκαν από τη συντακτική του ομάδα, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να βρίσκεται ανάμεσα σ' αυτές, σε μια λήψη από τον τελικό του φετινού Roland Garros.

Ο φακός έχει απαθανατίσει τον Έλληνα πρωταθλητή την ώρα που "γλιστράει" στο χωμάτινο court για να βγάλει μια άμυνα με το one-handed backhand του.

Ο Στέφανος κοινοποίησε τον σύνδεσμο με όλες τις φωτογραφίες, στην προσωπική του σελίδα στο Twitter. Άλλωστε, ανεξάρτητα με την παρουσία του ίδιου στη λίστα, η αγάπη του για τη φωτογραφία είναι γνωστή.

Αυτή ήταν η 3η φωτογραφία με ελληνικό ενδιαφέρον στη λίστα του TIME, αφού 2 από τις 100 φωτογραφίες είχαν θέμα τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού στην Εύβοια, με τη μια μάλιστα, την πολύ γνωστή φωτογραφία της 81χρονης κ. Παναγιώτας Ριτσώπη να αντικρύζει συγκλονισμένη το χωριό της να καίγεται, να έχει επιλεχθεί σε ένα από τα πρωτοσέλιδα του περιοδικού.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots