Ο Tomic προκάλεσε τον Κύργιο σε ρινγκ για στοίχημα ενός εκατομμυρίου! (vid)

 
Ο Tomic προκάλεσε τον Κύργιο σε ρινγκ για στοίχημα ενός εκατομμυρίου! (vid)
tn team Κυριακή, 29 Μαϊος 2022 - 12:45

Προσπαθώντας να αναζωπηρώσει την κόντρα τους, ο Bernard Tomic είπε στον Νικ Κύργιο πως θα τον κέρδιζε σε οποιοδήποτε γήπεδο τένις, ακόμα και στο μπάσκετ ή στο μποξ, με τον Κύργιο να του ζητάει πολύ ώριμα να σταματήσει να χρησιμοποιεί το όνομά του για δημοσιότητα και αν θέλει να τον αντιμετωπίσει, να δουλέψει για να βρεθεί ξανά στο ATP Tour!

Φουντώνει η κόντρα του Tomic με τον Κύργιο, ή τουλάχιστον αυτό φαίνεται πως επιδιώκει ο πρώτος, καλώντας ακόμα και σε ένα ρινγκ τον Κύργιο, προκειμένου να τον αντιμετωπίσει σε αγώνα μποξ με στοίχημα ενός εκατομμυρίου δολαρίων, όπως δημοσιεύτηκε από τη Sydney Morning Herald. Ο Tomic επιτέθηκε για μια ακόμα φορά στον Κύργιο, λέγοντας πως θα τον κέρδιζε σε οποιαδήποτε περίσταση και πως είναι καλύτερος από εκείνον.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Πρώτον, στα μεταξύ μας προηγούμαι με 1-0. Σε έχω κερδίσει στο παρελθόν, θα σε κερδίσω ξανά όποτε θες. Κυριαρχώ στο court κάθε φορά που παίζουμε, κάθε φορά που κάνουμε προπόνηση μαζί και το ξέρεις αυτό. Λες πως είσαι καλός στο μπάσκετ, θα σε κερδίσω και εκεί. Στο τένις θα κυριαρχήσω και για να μην έχεις δικαιολογία θα παίξουμε ακόμα και στο γρασίδι, όπου θέλεις. Ξέρεις τι; ας το λύσουμε αυτό σε ένα ρινγκ, βάλε τα γάντια σου, θα σε κερδίσω και εκεί.

Ας δούμε μια και καλή ποιος είναι ο καλύτερος. Ειλικρινά, έχεις ψευδαισθήσεις Νικ. Είπες την προηγούμενη εβδομάδα πως είσαι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο στο γρασίδι, στο όνειρό σου. Έχεις το Νο.1 στόμα, αυτό είναι σίγουρο. Είμαι έτοιμος να κάνω το 2-0 στα μεταξύ μας όποτε θέλεις. Ας αποφασίσει ο κόσμος ποιος είναι ο καλύτερος. Θα σε κερδίσω οπουδήποτε και οποτεδήποτε, κλείσε το στόμα σου και πήγαινε να παίξεις διπλά."

Ο Κύργιος απάντησε όταν είδε τα βίντεο με μερικά stories στο Instagram. Ήταν μια ώριμη απάντηση από τον 27χρονο, που αρνήθηκε το στοίχημα, εξηγώντας στον Tomic ότι δεν έχει χρόνο γι' αυτά, μιας και αυτή την περίοδο προετοιμάζεται για να παίξει στο Wimbledon και άλλα κορυφαία τουρνουά. Επίσης τον παρότρυνε να δουλέψει και να επιστρέψει στο tour της ΑΤΡ και τότε σίγουρα θα τον αντιμετωπίσει και στο court.

"Ξύπνησα αυτό το πρωί και είδα ότι με προκάλεσε σε έναν αγώνα μποξ. Ακόμα παίζω στο tour αδερφέ, έχω σημαντικότερα πράγματα να κάνω, αυτή τη στιγμή προετοιμάζομαι για τα τουρνουά στο γρασίδι, το Wimbledon, ενώ μετά έχω το US Open swing. Κατανοώ πως είσαι τώρα σ' αυτό το επίπεδο Future ή Challenger, αν θες όμως να παίξεις μαζί μου πρέπει να επιστρέψεις στο κορυφαίο επίπεδο του αθλήματος. Εδώ είμαι, δεν πάω πουθενά, νιώθω ακόμα πως ανήκω στην ελίτ, ακόμα μπορώ να κερδίσω τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, οπότε θα σε περιμένω και αν καταφέρεις να παίξεις σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο τένις, τότε θα εμφανιστείς και συ.

Δεν χρειάζεται να το βγάζεις αυτό στα media και να χρησιμοποιείς το όνομά μου για να είσαι στο προσκήνιο ξανά. Ας δούμε τα αποτελέσματά σου, σταμάτα να ζεις στο παρελθόν και ας παίξουμε αντίπαλοι στο tour. Όσο για τον αγώνα μποξ, ίσως κάποια μέρα το κάνουμε, αλλά στο τέλος της καριέρας μου, αυτή τη στιγμή είμαι πολύ απασχολημένος στο να προετοιμάζομαι για τουρνουά όπως το Wimbledon. Ελπίζω όλα να πάνω καλά, ας το ξεχάσουμε αυτό και θα σε αντιμετωπίσω όταν επιστρέψεις στο τοπ επίπεδο. Καλή τύχη."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots