To νέο τρέιλερ του "Break Point" με Σάκκαρη και Τσιτσιπά (vid)

 
To νέο τρέιλερ του "Break Point" με Σάκκαρη και Τσιτσιπά (vid)
tn team Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2023 - 23:00

Κυκλοφόρησε σήμερα το νέο τρέιλερ 90 δευτερολέπτων της πολυαναμενόμενης σειράς ντοκυμαντέρ του Netflix "Break Point", με τη Μαρία Σάκκαρη, τον Στέφανο Τσιτσιπά, τον Νικ Κύργιο, τον Θανάση Κοκκινάκη και πολλούς ακόμα.

Το "Break Point" θα είναι διαθέσιμο στη διάσημη πλατφόρμα από τις 13 Ιανουαρίου (τα πρώτα 5 επεισόδια) και θα μας δώσει ένα διαφορετικό πρίσμα από τη ζωή στο tour, την πίεση με την οποία έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά οι κορυφαίοι και οι κορυφαίες του κόσμου και πολλές backstage ιστορίες που κατέγραψαν οι κάμερες τον τελευταίο χρόνο.

Στη σειρά, πέρα από τη Σάκκαρη και τον Τσιτσιπά, θα δούμε επίσης τους Felix Auger-Aliassime, Matteo Berrettini, Casper Ruud, Νικ Κύργιο, Iga Swiatek, Ons Jabeur, Paula Badosa, Aryna Sabalenka, Θανάση Κοκκινάκη, Francis Tiafoe, Taylor Fritz, Sloane Stephens και Ajla Tomljanovic.

Θυμίζουμε πως τη σειρά υπογράφουν οι δημιουργοί της βραβευμένης και πολύ πετυχημένης σειράς "Drive to Survive", που είναι αντίστοιχο ντοκυμαντέρ για τη Formula 1 και μετράει 4 σεζόν.

Μέχρι στιγμής το Netflix έχει ανακοινώσει την προβολή 10 επεισοδίων για τη σειρά "Break Point", με το πρώτο μισό της σεζόν να κυκλοφορεί στις 13 Ιανουαρίου και το δεύτερο μισό τον Ιούνιο του 2023.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots