Τσιτσιπάς και Φιλιππούσης είδαν Γιάννη στο Φοίνιξ (pic)

 
Τσιτσιπάς και Φιλιππούσης είδαν Γιάννη στο Φοίνιξ (pic)
tn team Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023 - 12:09

Πριν πάνε στο Μαϊάμι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Μαρκ Φιλιππούσης πέρασαν από το Φοίνιξ και παρακολούθησαν από κοντά τον χθεσινό αγώνα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Τσιτσιπάς και ο Φιλιππούσης τα πηγαίνουν πολύ καλά εντός γηπέδου και απ' ότι φαίνεται η σχέση τους δεν περιορίζεται στο τερέν.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας πήγε μαζί με τον προπονητή του στο Footprint Center στο Φοίνιξ και παρακολούθησαν τον χθεσινό αγώνα των Milwaukee Bucks με τους Phoenix Suns.

Ο Γιάννης τους αποζημίωσε και με το παραπάνω, αφού με 36 πόντους οδήγησε τα "ελάφια" στη νίκη με 116-104. Μια μέρα πριν, ο σπουδαίος Έλληνας αθλητής, 2 φορές MVP και μια πρωταθλητής στο NBA, είχε σκοράρει 46 πόντους κόντρα στους Sacramento Kings!

Επόμενος σταθμός για Στεφ και Μαρκ είναι βεβαίως το Μαϊάμι, όπου ο Έλληνας πρωταθλητής θα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις από την επόμενη εβδομάδα, για το Miami Open.

Θυμίζουμε πως μετά τον τραυματισμό του στον ώμο, η επιστροφή του δεν ήταν ιδανική, αφού δεν ήταν στο 100% του και έχασε στην πρεμιέρα του στο Indian Wells από τον Jordan Thompson. Μετά και τον πρόωρο αποκλεισμό του εκμεταλλεύτηκε και τον χρόνο αυτόν ο Στεφ, για να κάνει αυτό το μικρό διάλειμμα, περνώντας πρώτα από τη γειτονική (της Καλιφόρνιας) Αριζόνα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots