Ενθουσιάστηκε με τον Messi o Alcaraz: "Είναι τρελό!" (vid)

 
Ενθουσιάστηκε με τον Messi o Alcaraz: "Είναι τρελό!" (vid)
© Mutua Madrid Open
tn team Τετάρτη, 10 Μαϊος 2023 - 11:45

Παρότι ο ίδιος είναι ήδη πλέον ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα στο παγκόσμιο tour του τένις, ο Carlos Alcaraz δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη συνάντηση που είχε με τον Lionel Messi στο Παρίσι.

Ο 20χρονος Ισπανός μπήκε στη θέση του φαν και όχι του αθλητή αυτή τη φορά, εκφράζοντας τον μεγάλο του θαυμασμό για τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή.

"Είναι τρελό! Δεν τον είχα συναντήσει ποτέ στο παρελθόν. Είναι τρελό να τον έχω λίγα μέτρα μακριά μου, είναι τρελό, ειλικρινά", έλεγε ο Alcaraz στον τηλεοπτικό φακό, την ώρα που ο Messi βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά και τον πλησίασε για να τον χαιρετήσει.

Ο νεαρός Ισπανός, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα επιστρέψει στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης μετά το τουρνουά της Ρώμης (το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να παίξει έναν αγώνα), κέρδισε το βράδυ της Δευτέρας το βραβείο "Breakthrough of the Year" στα Laureus Awards και βρέθηκε στην τελετή του Παρισιού, όπου ήταν και o Messi, για να παραλάβει δυο βραβεία.

Ο Αργεντινός αφενός αναδείχθηκε κορυφαία αθλητική προσωπικότητα της χρονιάς, αφετέρου κέρδισε και το βραβείο της καλύτερης ομάδας της χρονιάς, ως μέλος της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αργεντινής, συνδυάζοντας έτσι δυο βραβεία που ποτέ δεν είχε κερδίσει το ίδιο πρόσωπο στην ιστορία των Laureus, γράφοντας ιστορία.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Laureus (@laureussport)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots