Τσιτσιπάς: Φήμες για σχέση με την Badosa (pics)

 
Τσιτσιπάς: Φήμες για σχέση με την Badosa (pics)
tn team Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 - 20:51

Απ' ότι φαίνεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Paula Badosa αποτελούν το νέο ζευγάρι στον κόσμο του τένις, με τον Έλληνα πρωταθλητή και την Ισπανίδα τενίστρια να το επικοινωνούν για πρώτη φορά μέσω... Spotify.

Την επόμενη του αποκλεισμού του από το Roland Garros, o Τσιτσιπάς και η Badosa άλλαξαν μαζί φωτογραφία στα προφίλ τους στη γνωστή μουσική πλατφόρμα, βάζοντας αμφότεροι από μια κοινή τους φωτογραφία. Παράλληλα, δημοσίευσαν και μια κοινή playlist, ενώ προφανώς ακολουθούν ο ένας τον άλλον, με τον Στέφανο να γίνεται μόλις το δεύτερο άτομο που ακολούθησε η Badosa στο Spotify, μετά από τη μητέρα της.

Έτσι, ξεκίνησαν οι φήμες για τη φερόμενη σχέση τους, με όλο και περισσότερα στοιχεία να έρχονται στη δημοσιότητα και να τις στηρίζουν.

Αφενός είχαν χωρίσει και οι δυο από τις προηγούμενες σχέσεις τους πριν από μερικούς μήνες, ενώ οι πρόσφατες φήμες που έβγαλε το περιοδικό ¡Hola! για σχέση της Badosa με το μοντέλο και ηθοποιό Juan Betancourt, διαψεύστηκαν από την Ισπανίδα μέσω ενός story στο Instagram.

Επιπλέον, η Badosa έμεινε στο Παρίσι αυτές τις ημέρες, παρόλο που δεν αγωνίστηκε στο Roland Garros εξαιτίας τραυματισμού στην πλάτη, και εντοπίστηκε στο Suzanne Lenglen να κάθεται κοντά στο box του Στέφανου, στην αναμέτρησή του με τον Sebastian Ofner. Προσπάθησε, μάλιστα, να κάνει διακριτική την παρουσία της, φορώντας γυαλιά ηλίου και καπέλο.

Να σημειωθεί ακόμα πως ο Τσιτσιπάς, εκτός από την ίδια, ακολουθεί στο Instagram και τη μικρή αδερφή της, Jana Badosa, που επίσης παίζει τένις.

Το πότε γνωρίστηκαν και το πότε ήρθαν πιο κοντά παραμένουν άγνωστα. Πάντως, είχαν συμμετάσχει και οι δυο σε κοινά γυρίσματα για το ντοκυμαντέρ του Netflix "Break Point", ενώ η πρώην Νο.2 στον κόσμο Ισπανίδα τενίστρια, έχει πολύ καλές σχέσεις και με τη Μαρία Σάκκαρη.

Ο Στέφανος είχε ρίξει ένα "τυράκι" πριν λίγες μέρες για την playlist που θα δημοσίευαν σήμερα, όταν έλεγε στον Alex Corretja ότι τελευταία ακούει αρκετή μουσική, αλλά δεν θα αποκάλυπτε ακόμα το "τι".

Αν δεν πρόκειται για κάποιο παιχνίδι των δυο τους και επιβεβαιωθούν οι φήμες, τότε σίγουρα επέλεξαν έναν πολύ cool και πρωτότυπο τρόπο για να το γνωστοποιήσουν!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots