Tsitsidosa: Επισημοποίησαν τη σχέση τους Τσιτσιπάς και Badosa (vids)

 
Tsitsidosa: Επισημοποίησαν τη σχέση τους Τσιτσιπάς και Badosa (vids)
tn team Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 - 20:59

O Στέφανος Τσιτσιπάς και η Paula Badosa είναι και επισήμως ζευγάρι, όπως φαίνεται από τα stories που δημοσίευσαν σήμερα, αλλά και ένα κοινό προφίλ που δημιούργησαν.

Οι φήμες "φούντωσαν" για το νέο ζευγάρι στον κόσμο του τένις όταν ανανέωσαν αμφότεροι με κοινές φωτογραφίες τους τα προφίλ τους στο Spotify, ενώ σήμερα φαίνεται να επισημοποιούν τη σχέση τους Τσιτσιπάς και Badosa.

Μέσω του δεύτερου λογαριασμού που έχει στο Instagram (τον οποίο χρησιμοποιεί περισσότερο για τη φωτογραφία), ο Τσιτσιπάς δημοσίευσε μια δύο βίντεο που είναι στον ίδιο χώρο με την Ισπανίδα τενίστρια. Στο δεύτερο μάλιστα, η Badosa φτιάχνει τα μαλλιά του και στη συνέχεια του δίνει πολλά φιλιά στο μάγουλο και τον αγκαλιάζει.

Και οι δυο ανέβασαν φωτογραφίες που δείχνουν ότι πήγαν αμφότεροι στο Ντουμπάι για μερικές στιγμές χαλάρωσης, πριν επιστρέψουν και πάλι στα γήπεδα.

Τέλος, ένα κοινό προφίλ με όνομα "Tsitsidosa" υπάρχει εδώ και λίγη ώρα στο Instagram, στο οποίο οι δυο τους έγραψαν: "Καλύτεροι φίλοι και αδερφές ψυχές. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο."

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots