Κοινή έξοδος Τσιτσιπά με Κύργιο-Κοκκινάκη και "βόμβα" για Davis Cup (pic)

 
Κοινή έξοδος Τσιτσιπά με Κύργιο-Κοκκινάκη και "βόμβα" για Davis Cup (pic)
tn team Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 - 16:28

O Νικ Κύργιος, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Θανάσης Κοκκινάκης έφαγαν μαζί σε ελληνικό εστιατόριο στη Μελβούρνη. Το αινιγματικό σχόλιο του Κύργιου για το... Davis Cup!

Μετά από το περιπετειώδες παρελθόν τους, φαίνεται πως ο Τσιτσιπάς τα έχει βρει ξανά με τον Κύργιο, αφού βγήκαν μαζί για φαγητό στη Μελβούρνη, ενώ μαζί τους ήταν και ο Κοκκινάκης, που ανέκαθεν είχε καλές σχέσεις και με τους δυο.

Ο Κύργιος δημοσίευσε τη φωτογραφία της ελληνικής βραδιάς που πέρασαν και μάλιστα άφησε και ένα αινιγματικό σχόλιο για το Davis Cup: "Τα πράγματα θα δείχνουν καλά για την Εθνική Ελλάδας σύντομα..."

"Davis Cup loading..." σχολίασε από κάτω ο Τσιτσιπάς, ο οποίος θα αναχωρήσει για το Ντουμπάι το Σάββατο και από εκεί θα επιστρέψει στην Αθήνα, αφού την επόμενη εβδομάδα θα αγωνιστεί στο Davis Cup και τους κρίσιμους αγώνες της Εθνικής μας με τη Ρουμανία.

Σχόλιο έκανε και ο επίσημος λογαριασμός του Davis Cup, που ζήτησε να ετοιμάσουν σύντομα τα γραφικά της ομάδας τους.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)

Δεν ξέρουμε αν όλα αυτά έχουν να κάνουν με κάποια συζήτηση που είχαν, αν απλώς είναι μια πλάκα, ή αν όντως ετοιμάζουν κάτι για το μέλλον ο Στέφανος με τους "Special Ks", όπως είναι γνωστό στην Αυστραλία το δίδυμο των Κύργιου-Κοκκινάκη, που κατέκτησαν μαζί το Australian Open στο διπλό το 2022 και φυσικά αμφότεροι έχουν καταγωγή από την Ελλάδα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots