Ξέγνοιαστες στιγμές στην Αθήνα για την Sabalenka (pics)

 
Ξέγνοιαστες στιγμές στην Αθήνα για την Sabalenka (pics)
tn team Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024 - 15:26

Σε κάθε ευκαιρία πλέον η Aryna Sabalenka επισκέφτεται τη χώρα μας και αυτό έκανε και τώρα, πριν ξεκινήσει την ασιατική της περιοδεία.

Η Sabalenka φαίνεται πως έχει ερωτευτεί την Ελλάδα, την οποία είχε την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα τους τελευταίους μήνες, μέσα από τον σύντροφό της, Γιώργο Φραγκούλη.

"Οι άνθρωποι και το μέρος που έχουν την καρδιά μου", έγραψε στην τελευταία της δημοσίευση η 26χρονη Λευκορωσίδα τενίστρια, η οποία κατέκτησε το US Open πριν μερικές μέρες και αποφάσισε να το γιορτάσει με ολιγοήμερες διακοπές στην Αθήνα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Aryna Sabalenka (@arynasabalenka)

Την επόμενη εβδομάδα η Sabalenka θα ξεκινήσει την ασιατική της περιοδεία, παίζοντας πρώτα στο 1000άρι του Πεκίνου και ύστερα σ' αυτό της Γουχάν, δυο τουρνουά κλειδιά, αφού μπορεί να διεκδικήσει την επιστροφή της στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης. Και αν δεν επιστρέψει στην κορυφή, μπορεί ευκολότερα να ανεβεί στην κορυφή του Race, όπου υπολείπεται μόλις 409 βαθμών της Swiatek (που δεν θα αγωνιστεί στο Πεκίνο), και να πάει με ένα καλό πλεονέκτημα για το Year-end No.1 στη Ριάντ, όπου θα γίνει φέτος το WTA Finals.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots