ATP
Ξανά μαζί Fish και Roddick!

 
Mardy Fish
Mardy Fish
tennisnews team Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015 - 6:55

Σε ακόμα μια δοκιμή του να επιστρέψει στο tour, μετά από το πρόβλημα υγιείας και τα θέματα άγχους που αντιμετωπίζει, ο Mardy Fish θα αγωνιστεί στα διπλά του BB&T Atlanta Open, στο τέλος του Ιουλίου. Μαζί του θα είναι ο Andy Roddick, ο οποίος θα δώσει τον πρώτο του επαγγελματικό αγώνα από το 2012.

Ο Fish έχει δώσει μόλις έναν αγώνα στο κορυφαίο επίπεδο από το 2013 μέχρι σήμερα, γι' αυτό και δουλεύει με αρκετή υπομονή, στην προσπάθειά που κάνει για να επιστρέψει στο tour.

"Δυστυχώς, μπορώ μόνο να κοιτάξω την Ατλάντα, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα τα τελευταία χρόνια. Ακόμα δίνω μάχη με την αγχώδη διαταραχή, προσπαθώντας να σταθεροποιήσω τα συναισθήματά μου μετά από τους αγώνες", δήλωσε ο 33χρονος Fish, ο οποίος κατοικεί στην Καλιφόρνια.

Τον Μάρτιο του 2012, ο Fish είχε χάσει έναν αγώνα του στο Key Biscayne της Φλόριντα, για το Miami Open. Η καρδιά του άρχισε να χτυπά σε ανεξέλεγκτους ρυθμούς και δύο μήνες αργότερα ένας γιατρός προσπάθησε να εντοπίσει το πρόβλημα. Αγωνίστηκε ξανά στο Wimbledon εκείνης της χρονιάς.

Στο US Open του 2012, κέρδισε τον Nikolay Davydenko στα 5 σετ - επιστρέφοντας από το 0-2 - και αργότερα απέκλεισε και τον Gilles Simon δύσκολα, στα 4 σετ. Προκρίθηκε στον 4ο γύρο και εκεί θα αντιμετώπιζε τον Roger Federer, αλλά απέσυρε τη συμμετοχή του από το τουρνουά πριν τον αγώνα του με τον Ελβετό.

Παρέμεινε εκτός αγωνιστικών χώρων μέχρι τον Μάρτιο του 2013, όταν αγωνίστηκε στο Indian Wells. Έδωσε 10 αγώνες εκείνη τη χρονιά, για να συμπληρώσει φέτος 18 μήνες απουσίας από τα courts, πριν επιστρέψει και πάλι στο Indian Wells.

Το τουρνουά της Ατλάντα θα ξεκινήσει στις 27 Ιουλίου και σύμφωνα με τον Fish, θα αποτελέσει το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας του για να καταφέρει να αγωνιστεί στο US Open, που ξεκινά την τελευταία μέρα του Αυγούστου.

"Δεν είναι μυστικό, θέλω να επιστρέψω στο US Open, το μέρος όπου άρχισα να καταρρέω, το 2012. Θέλω να επιστρέψω και να κατακτήσω το μέρος αυτό. Και όταν λέω να το κατακτήσω, εννοώ απλά να είμαι εκεί, στο γήπεδο. Έχω πολλούς δαίμονες σε αυτό το μέρος", εξήγησε ο Fish, ο οποίος έχει φτάσει μέχρι το Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης.

Θα έχει στο πλάι του έναν παλιό του γνώριμο, τον Andy Roddick. Ο "A-Rod", πρωταθλητής στο US Open το 2003, σταμάτησε το επαγγελματικό τένις το 2012 και αναμένεται να δώσει τον πρώτο του αγώνα από τότε, έστω και αν είναι για το τουρνουά των διπλών. Οι δυο τους γνωρίζονται τα τελευταία 20 χρόνια, ενώ είχαν συνεργαστεί ξανά στην τελευταία σεζόν του Roddick στο tour.

"Με την επιστροφή του Mardy, έχουμε μια καταπληκτική ιστορία. Το γεγονός πως πρόκειται να ασκηθεί ακόμα περισσότερο αυτό το καλοκαίρι είναι συναρπαστικό. Είμαστε φίλοι εδώ και πολύ καιρό και θέλαμε να παίξουμε μια τελευταία φορά μαζί. Ήθελα να είμαι εκεί στην επιστροφή του φίλου μου και να τη μοιραστώ", είπε ο Roddick.

Με την είδηση αυτή, γεννήθηκαν και οι ελπίδες όλων για να δούμε το ζευγάρι των Αμερικανών στο US Open, όμως ο Roddick διέψευσε αμέσως αυτό το σενάριο, διότι δε θα μπορεί να είναι στο Flushing Meadows, καθώς περιμένει τη γέννηση του πρώτου του παιδιού.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots