ATP
O Fish και ο Roddick γύρισαν πίσω το χρόνο

 
Mardy Fish
Mardy Fish
tennisnews team Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015 - 8:43

Ο Mardy Fish και ο Andy Roddick θύμισαν κάτι από το παρελθόν, στην Ατλάντα και το BB&T Atlanta Open. Οι δύο Αμερικανοί, κέρδισαν τους Yen-Hsun Lu και Jonathan Marray στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση από τον Μάρτιο 2012, αλλά και στην πρώτη εμφάνιση του Roddick σε επαγγελματικό αγώνα από τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς.

Ο Fish και ο Roddick, καλοί φίλοι από τα παλιά, συνδύασαν με νίκη την επιστροφή τους στο tour της ΑΤΡ. Οι Αμερικανοί νίκησαν τους Lu και Marray με 7-6 (2), 6-4 στον 1ο γύρο του Atlanta Open, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους συμπατριώτες τους στις κερκίδες.

Ήταν η 20η νίκη για το ζευγάρι των Roddick και Fish, που συνεργάστηκαν για πρώτη φορά από το Indian Wells Masters του 2012. Συνολικά έχουν ρεκόρ 20-6 ως ομάδα, έχοντας κερδίσει και δύο τίτλους, στο Houston το 2002 και στο Indian Wells το 2009.

"Όταν δεν παίζεις για τόσο πολύ καιρό, δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Είχα μια έκρηξη. Ήθελα να κερδίσω πολύ. Ήταν διασκεδαστικό στο τέλος, όταν συνειδητοποιήσαμε πως είχαμε κερδίσει. Διασκέδασα πολύ και νομίζω πως το ίδιο έκανε και ο Mardy. Ήμασταν σκουριασμένοι εκεί έξω, αλλά το κρύψαμε καλά", δήλωσε ο Roddick μετά τον αγώνα.

"Ήταν απίθανα εκεί έξω. Η ατμόσφαιρα ήταν εκρηκτική και το κοινό μοναδικό. Ήταν ωραίο που το κάναμε αυτό εδώ, στην Ατλάντα", είπε με τη σειρά του ο Fish, ο οποίος αγωνίστηκε και στο μονό ταμπλό, αλλά ηττήθηκε από τον Dudi Sela.

Ο Roddick και ο Fish θα παίξουν στα προημιτελικά με το Νο3 ζευγάρι του ταμπλό, τον Αμερικανό Eric Butorac και τον Αυστραλό Artem Sitak. Αν κερδίσουν έχουν πιθανούς αντιπάλους στα ημιτελικά τον Μάρκο Παγδατή και τον Malek Jaziri.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots