US Open: Η άγνωστη παράδοση με τα παπούτσια

 
US Open: Η άγνωστη παράδοση με τα παπούτσια
tn team Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 - 13:17

Αμέτρητα ζευγάρια παπουτσιών μένουν κάθε χρόνο στα αποδυτήρια από τους παίκτες για τους εργαζόμενους του US Open, ως μια ελάχιστη χειρονομία εκτίμησης για τη βοήθειά τους.

O πρωταθλητής του US Open του 2003, Andy Roddick, μπορεί να μη διεκδικεί τίτλους τα τελευταία χρόνια, όμως παραμένει ενεργός στο αγαπημένο του άθλημα, μέσα από τα social media και τις συνεργασίες που έχει με τα media ως σχολιαστής.

Κατά τη διάρκεια του φετινού US Open, μέσα στις πολλές δημοσιεύσεις που έκανε στο Twitter, ο 39χρονος Αμερικανός έφερε στην επιφάνεια κι ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα, με τα παπούτσια που μένουν πίσω στο US Open.

"Μόνο μερικά από τα παπούτσια που έχουν μείνει στα αποδυτήρια του US Open από τους παίκτες για τους εργαζόμενους. Μια από τις πιο ωραίες παραδόσεις, για την οποία κανείς δεν μιλάει", έγραψε ο Roddick.

Στη φωτογραφία φαίνονται δεκάδες ζευγάρια παπουτσιών σε πολύ καλή κατάσταση, τα οποία παραμένουν ένα μικρό δείγμα των συνολικών ζευγαριών που άφησαν καθόλη τη διάρκεια του τουρνουά οι παίκτες, για να ευχαριστήσουν με τον τρόπο τους το προσωπικό και τους εργαζόμενους του τουρνουά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots