WTA
Pennetta: "Στην εποχή μου δεν θα κέρδιζε Slam η Raducanu"

 
Emma Raducanu
Emma Raducanu © USTA
tn team Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 - 16:45

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε η Flavia Pennetta, η οποία θεωρεί πως δεν θα μπορούσε να συμβεί μια έκπληξη του μεγέθους του φετινού US Open, στα χρόνια που έπαιζε εκείνη τένις.

"Δεν μου αρέσει αυτό που συμβαίνει, η τόσο έντονη ασυνέπεια, κατά τη γνώμη μου δεν κάνει καλό στο άθλημα. Στην εποχή μου, ποτέ δεν θα συνέβαινε αυτό. Ένα νέο κορίτσι, σαν την Emma Raducanu, να παίζει από τα προκριματικά και να κερδίζει ένα Grand Slam", δήλωσε η Pennetta σε συνέντευξή της στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera.

"Οι κορυφαίες παίκτριες έκαναν μεγάλη διαφορά", συνέχισε η Pennetta, αναφερόμενη στην εποχή που ήταν κι εκείνη στο tour.

"Κάτι δεν πάει καλά σήμερα. Λείπει αυτό το χάρισμα, γι' αυτό και το γυναικείο τένις είναι πολύ δύσκολο να πουλήσει."

H Pennetta σταμάτησε το τένις το 2015, λίγο μετά την κατάκτηση του σημαντικότερου τίτλου της καριέρας της, στο US Open. Κέρδισε το μοναδικό της Slam στην ηλικία των 33 ετών, στο 49ο Grand Slam που συμμετείχε. Ξεκίνησε την καριέρα της στις αρχές της δεκαετίας του 2000, παίζοντας στην εποχή των Serena Williams, Venus Williams, Maria Sharapova, Kim Clijsters, Justine Henin, Amelie Mauresmo, Lindsay Davenport και άλλων.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots