Raducanu: "Είμαι ακόμα στον έβδομο ουρανό"

 
Emma Raducanu
Emma Raducanu © Garrett Ellwood/USTA
tn team Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 - 11:55

Λίγες μέρες μετά το τρομερό επίτευγμά της στο US Open, η Emma Raducanu δηλώνει πως ζει ακόμα το όνειρό της, ενώ ακόμα δε γνωρίζει το πρόγραμμά της για το υπόλοιπο της χρονιάς, αφού προς το παρόν θέλει να ξεκουραστεί και να απολαύσει την επιτυχία της.

"Μετά το US Open ήθελα να κατεβάσω τον διακόπτη για μια εβδομάδα, γιατί ήταν πολύ έντονες οι 7 τελευταίες εβδομάδες. Αλλά δούλεψα πολύ σκληρά και το να τελειώσει αυτή η περίοδος σε τόσο υψηλό επίπεδο στο US Open, με έκανε να χρειάζομαι άδεια για μια ολόκληρη εβδομάδα", είπε η 18χρονη Βρετανίδα στην Courtney Nguyen για το WTA Insider.

"Ξέρω ότι πιθανότατα θα επιστρέψω στη δουλειά τη Δευτέρα ή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, για να επιστρέψω και στις προπονήσεις. Δεν είμαι σίγουρη για το πρόγραμμά μου, ίσως παίξω στο Indian Wells, αλλά δεν ξέρω ακόμα. Σίγουρα θα επιστρέψω στο Λονδίνο πριν πάω οπουδήποτε", πρόσθεσε.

Η Raducanu, που όπως είναι λογικό είναι περιζήτητη τις τελευταίες ημέρες, μίλησε και στην εκπομπή "Closing Bell" του CNBC, όπου αποκάλυψε την καλή σχέση της με την επιστήμη των οικονομικών.

"Είμαι ακόμα στον έβδομο ουρανό! Είμαι επίσης χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Ήταν ένα από τα μέρη που είχα στη λίστα μου πριν φύγω από τη Νέα Υόρκη και είμαι ενθουσιασμένη και ευγνώμων για όσους το έκαναν πιθανό για μένα να είμαι εδώ. Ήμουν και στο σχολείο πολύ καλή στα οικονομικά, ήταν στα μαθήματα που έπαιρνα άριστα. Πάντα με ενδιέφεραν. Οι γονείς μου εργάζονται και οι δυο στα οικονομικά και είναι απίστευτο που είμαι εδώ και το βλέπω ζωντανά."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots