ATP
Στο US Open ο επίλογος του Fish

 
Mardy Fish
Mardy Fish
tennisnews team Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015 - 6:48

O Mardy Fish αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στις τελευταίες σεζόν, αλλά τουλάχιστον θα είναι σε θέση να τερματίσει την καριέρα του με τους δικούς του όρους. Ο 33χρονος Αμερικανός θα γράψει τον επίλογο της καριέρας του σε κάτι περισσότερο από ένα μήνα, στο Grand Slam της πατρίδας του, το US Open.

"Θα τερματίσω την καριέρα μου στο US Open", ανακοίνωσε ο Fish μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

O 33χρονος Αμερικανός έχει παίξει μόλις σε έναν αγώνα ΑΤΡ από τον Αύγουστο του 2013, καθώς αντιμετώπισε προβλήματα με την καρδιά του και με το άγχος του. Θα μπει στο κυρίως ταμπλό του τελευταίου Grand Slam της χρονιάς, όπως ενημέρωσε η USTA την Τετάρτη.

Ο Fish, ο οποίος έφτασε μέχρι το Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης το 2011, θα αγωνιστεί και στο Cincinnati Masters πριν από το US Open, όπως ανακοινώθηκε από τον ατζέντη του, John Tobias. Επίσης θα αγωνιστεί στο Open της Ατλάντα, την επόμενη εβδομάδα.

Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε, προπονήθηκε σκληρά τους τελευταίους μήνες για να καταφέρει να είναι σε καλή κατάσταση και να παίξει σε καλό επίπεδο μερικούς ακόμα αγώνες, μέχρι να τερματίσει την καριέρα του με τους δικούς του όρους.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots