ATP
Προπονείται με τον Dimitrov o Fish

 
Mardy Fish
Mardy Fish
tennisnews team Κυριακή, 08 Μαρτίου 2015 - 15:09

O Mardy Fish προπονήθηκε με τον Grigor Dimitrov αυτές τις μέρες, ενόψει της επιστροφής του στο tour, στο Indian Wells Masters. Ο 33χρονος Αμερικανός αναμένεται να δώσει τον πρώτο του αγώνα, από τον Αύγουστο του 2013!

Παρά τα 33 του χρόνια και τη μεγάλη ατυχία του, ο Fish θέλει να βάλει τέλος στην καριέρα του με τους δικούς του όρους. Γι' αυτό και δεν εγκατέλειψε την ενεργό δράση τόσο καιρό, ούτε τις προσπάθειές του για να επανέλθει στα courts. Περίπου 19 μήνες μετά από την τελευταία του αναμέτρηση στο μονό, ο Αμερικανός είναι έτοιμος να επιστρέψει στο tour.

Ένα πρόβλημα στην καρδιά του, αλλά και η αγχώδης διαταραχή, άφησαν μακριά από το τένις τον Fish τις τελευταίες δύο σεζόν. Πριν από ένα μήνα, έδωσε τους πρώτους του επίσημους αγώνες στο Ντάλας μετά από πολύ καιρό, καθώς συνεργάστηκε στα διπλά με τον Mark Knowles, για το τοπικό Challenger - ωστόσο δεν αγωνίστηκε στα μονά.

Ο 33χρονος, πρώην Νο7 στην παγκόσμιας κατάταξη, έκανε κοινή προπόνηση με έναν από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, τον Βούλγαρο Grigor Dimitrov. Τις επόμενες μέρες θα βρίσκεται ξανά κοντά στους μεγαλύτερους τενίστες του κόσμου, καθώς θα αγωνιστεί στο πρώτο Masters της χρονιάς στο Indian Wells, με wild card.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots