ATP
Fish στο φιλέ! (vids)

 
Mardy Fish
Mardy Fish
tennisnews team Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015 - 9:53

Ο Mardy Fish επέστρεψε στο tour της ΑΤΡ μετά από 19 μήνες και έδωσε έναν σπουδαίο αγώνα με τον Ryan Harrison, χάνοντας μάλιστα δύο match points, για τον 1ο γύρο του Indian Wells. Δείτε το hot shot του Αμερικανού, αλλά και αστείο ατύχημά του στο φιλέ, το οποίο διαδέχτηκε μια όμορφη ενέργεια του Harrison, που έτρεξε για να τον βοηθήσει.

Ο Fish τα έδωσε όλα στον πρώτο του επίσημο μονό αγώνα από τον Αύγουστο του 2013. Περίτρανη απόδειξη ο παρακάτω πόντος στο ξεκίνημα του 3ου σετ, στον οποίο ο 33χρονος έτρεξε για να προλάβει drop shot του αντιπάλου του και με μεγάλη φόρα έπεσε ολόκληρος πάνω στο φιλέ!

Ο Harrison μόλις συνειδητοποίησε ότι ο αντίπαλός του ήταν σε δύσκολη θέση και μπορούσε να χτυπήσει, έτρεξε για να τον βοηθήσει.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Fish τα πήγε καταπληκτικά. Παρόλο που μπήκε απευθείας στα βαθιά και έδωσε τον πρώτο του αγώνα μετά από τόσο καιρό σε Masters διοργάνωση, "άγγιξε" τη νίκη, φτάνοντας μάλιστα σε διπλό match point για την ανατροπή!

Μετά από την απώλεια του 1ου σετ, ο άλλοτε Νο7 στον κόσμο Αμερικανός ανέβασε ρυθμούς, με αποτέλεσμα να κάνει ένα "χρυσό" break στο 10ο game του 2ου σετ και να το κερδίσει με 6-4. Στο 3ο σετ έγινε μεγάλη μάχη μεταξύ των δύο Αμερικανών, με τον Fish να επιστρέφει από το 2-4 και να φτάνει να προηγείται με 5-4, 40-15, στο αντίπαλο σερβίς.

Ο Harrison βρήκε μεγάλα σερβίς όταν χρειάστηκε και "κράτησε" το πιο κρίσιμο service game του στο ματς, για να ισοφαρίσει σε 5-5. Αργότερα έστειλε το σετ στο tie-break και εκεί πήρε μια απίστευτη νίκη, με 6-4, 4-6, 7-6 (3).

"Δούλεψα πολύ σκληρά τους τελευταίους 3,5 μήνες για να είμαι στην κατάλληλη φόρμα σωματικά. Είναι δύσκολο. Ποτέ δεν είναι εύκολο", τόνισε ο Fish, ο οποίος πριν από 3 χρόνια διαγνώστηκε με καρδιακή αρρυθμία.

"Eίναι ένα σπουδαίο τουρνουά. Έχω υπέροχες αναμνήσεις από το 2008 εδώ, σε αυτό το γήπεδο (centre court)", συμπλήρωσε ο Αμερικανός, που ήταν φιναλίστ πριν από 7 χρόνια στο Indian Wells και έχασε στον τελικό από τον Novak Djokovic, με 6-2, 5-7, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots