ATP
To γυρνάει στο γκολφ ο Fish!

 
Mardy Fish
Mardy Fish
tennisnews team Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013 - 11:30

Χωρίς κάποιο τουρνουά στα πόδια του παραμένει από το καλοκαίρι ο Mardy Fish, ο οποίος πέρασε την πιο φτωχή σεζόν της καριέρας του στην ATP, αρχίζοντας να απομακρύνεται λίγο πολύ από το επαγγελματικό τένις. Ο 32χρονος Αμερικανός πάντως δεν άφηνε τον ελεύθερό του χρόνο να πάει χαμένος και όλο αυτόν τον καιρό ασχολήθηκε περισσότερο με την άλλη μεγάλη αγάπη του, το γκολφ, συμμετέχοντας μάλιστα και σε 2 επαγγελματικά τουρνουά.

Ο πρώην Top10 τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης είχε περάσει πολύ δύσκολες καταστάσεις το 2012 εξαιτίας ενός προβλήματος με την καρδιά του. Από τότε έχει αραιώσει αρκετά το τένις και τη φετινή σεζόν έπαιξε σε 5 μόνο τουρνουά, υποχωρώντας ήδη στο Νο369 του κόσμου.

Έτσι ο Fish το γύρισε στο γκολφ και σ' αυτό το διάστημα "απραξίας" του έδωσε μια ευκαιρία σε ένα άλλο αγαπημένο του άθλημα, το οποίο δεν μπορεί να επιβαρύνει την υγεία του. Ο Αμερικανός αγωνίστηκε σε 2 τουρνουά του All-American Gateway Tour, ένα circuit για επαγγελματίας που προσπαθούν να κερδίσουν την είσοδό τους στο PGA Tour.

Σύμφωνα με την USA Today, η γνωστή εφημερίδα έστειλε ένα email στον Fish και ο Αμερικανός δεν αρνήθηκε ότι προσπαθούσε να γίνει επαγγελματίας παίκτης του γκολφ και ότι ακόμα προπονήθηκε με έναν επαγγελματία της PGA για 3 εβδομάδες στη Florida. Ωστόσο άφησε ένα ανοιχτό παράθυρο και είπε ότι δε θα συζητήσει τίποτα παραπάνω αν δεν κάτσει για λίγες μέρες να σκεφτεί τα πράγματα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots