ATP
Παντρέυτηκε και ο Fritz! (pics)

 
Παντρέυτηκε και ο Fritz! (pics)
Παντρέυτηκε και ο Fritz! (pics)
tennisnews team Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016 - 15:34

Μετά από τους Fabio Fognini, Flavia Pennetta, Dominika Cibulkova και Ana Ivanovic, ο Taylor Fritz παντρεύτηκε την αγαπημένη του Raquel Pedraza, στο Rancho Santa Fe της Καλιφόρνια. Ο μόλις 18χρονος Αμερικανός, είχε κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφό του - που είναι επίσης επαγγελματίας τενίστρια - στο Παρίσι, κατά τη διάρκεια του Roland Garros.

Λίγες εβδομάδες μετά από τη ρομαντική πρόταση γάμου που είχε λάβει χώρα στο Παρίσι, ο Taylor Fritz και η Raquel Pedraza ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο Rancho Santa Fe, τη γενέτειρα και των δυο τους, την περασμένη Πέμπτη. 

O Fritz είναι μόλις 18 ετών και ο νεότερος τενίστας που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Top 100 της παγκόσμιας κατάταξης. Είναι ήδη στο Νο. 64 του κόσμου, έχοντας δείξει σε αρκετούς αγώνες πως μπορεί να κάνει πολύ μεγάλα πράγματα στο μέλλον. Η Pedraza παίζει επίσης τένις, είναι 4 μήνες μικρότερη από τον Fritz και βρίσκεται στο Νο. 148 της παγκόσμιας κατάταξης των juniors (έχει φτάσει και στο Νο. 72).

Στη σεμνή τελετή βρέθηκαν και οι καλοί φίλοι του ζευγαριού, Reily Opelka και Tommy Paul.

Ήταν ένας από τους πολλούς τενιστικούς γάμους που έγιναν τις τελευταίες μέρες. Θυμίζουμε πως πριν από ένα μήνα είχαν παντρευτεί οι Fabio Fognini και Flavia Pennetta, ενώ το Σάββατο παντρεύτηκε η Dominika Cibulkova και την Τρίτη η Ana Ivanovic, με τον γνωστό ποδοσφαιριστή Bastian Schweinsteiger.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots