ATP
Επεισόδιο με αστυνομικό για Tomic και Troicki (vid)

 
Επεισόδιο με αστυνομικό για Tomic και Troicki (vid)
Επεισόδιο με αστυνομικό για Tomic και Troicki (vid)
tennisnews team Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016 - 14:12

Οι Bernard Tomic και Viktor Troicki έκαναν προπόνηση σε ένα ανοιχτό γήπεδο στην Ουάσινγκτον, μέχρι να έρθει ένας αστυνομικός και να προσπαθήσει να τους απομακρύνει. Οι δύο γνωστοί τενίστες διαφώνησαν με τον αστυνομικό και είχαν ένα επεισόδιο, αλλά στο τέλος αποχώρησαν από το court.

Ένας αστυνομικός ζήτησε από τους Troicki και Tomic να σταματήσουν την προπόνησή τους και να αποχωρήσουν από το court, εξαιτίας της πρόβλεψης του καιρού, που έδειχνε πως θα ερχόταν καταιγίδα.

Οι δύο επαγγελματίες τενίστες δεν έδειξαν να παίρνουν στα σοβαρά το αίτημα του αστυνομικού, που εκνευρίστηκε, πήγε στη μέση του γηπέδου και είχε μια συνομιλία σε έντονο ύφος με τον Troicki, ζητώντας του να φύγει από το γήπεδο.

"Δε ζήτησα άδεια για να σας απομακρύνω από το court, σας το λέω!" είπε ο αστυνομικός στον Troicki. Ο Tomic, που βρισκόταν στην άλλη πλευρά του γηπέδου, πλησίασε και μπήκε στη συζήτηση: "Συγγνώμη κύριε, αλλά δε βρέχει."

O Αυστραλός μίλησε για λίγα δευτερόλεπτα ακόμα με τον αστυνομικό, τη στιγμή που ο Troicki πήγαινε να μαζέψει τα πράγματά του. Λίγο μετά και οι δύο παίκτες αποχώρησαν από το γήπεδο. 

Να σημειωθεί πως και οι δύο παίκτες αποκλείστηκαν πρόωρα στο Citi Open, που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στην Ουάσινγκτον. Ο Tomic, No. 3 στο ταμπλό, ηττήθηκε από τον Ivo Karlovic με 7-6 (4), 6-3 στον 3ο γύρο, ενώ ο Troicki, No. 10 στο ταμπλό, έχασε από τον Ryan Harrison στον 2ο γύρο, με 7-6 (4), 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots