ATP
"O Djokovic είναι στην Ισπανία με την οικογένειά του"

 
"O Djokovic είναι στην Ισπανία με την οικογένειά του"
tn team Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 - 20:44

Ο Viktor Troicki μίλησε για τον Novak Djokovic, που δεν θα παίξει στους αγώνες τη Σερβίας για το Davis Cup το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, την πορεία του στο Australian Open και την οδυνηρή ήττα από την Ιταλία του Jannik Sinner στο περσινό Davis Cup.

"Δε νομίζω να έρθει, βρίσκεται στην Ισπανία τώρα με την οικογένειά του", είπε ο Troicki σε δηλώσεις του για τη σερβική Blic, αναφερόμενος φυσικά στην αναμενόμενη απουσία του Djokovic από τους αγώνες της Σερβίας για το Davis Cup.

Η Σερβία θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στην τελική φάση του Davis Cup απέναντι στη Σλοβακία, την Παρασκευή και το Σάββατο (2-3 Φεβρουαρίου), στο Κράλιεβο.

Παρότι χωρίς τον Djokovic, θα έχει πολύ καλές πιθανότητες να προκριθεί αφού στην αποστολή της θα βρίσκονται οι Laslo Djere, Miomir Kecmanovic, Dusan Lajovic, Hamad Medjedovic και Nikola Cacic.

Ο Troicki, αρχηγός της Σερβίας στο Davis Cup, μίλησε και για την ήττα της ομάδας του στο περσινό Davis Cup, στην ημιτελική φάση από την Ιταλία.

"Δυστυχώς δεν είναι μακρινό παρελθόν και πόνεσε αυτή η ήττα, ακόμα πονάει. Όλοι ξέρουμε πόσο κλειστός αγώνας ήταν και τι είχε γίνει τότε", είπε ο Troicki, αναφερόμενος στα 3 χαμένα match points που είχε ο Djokovic στον αγώνα του με τον Sinner.

Τέλος, ο Troicki σχολίασε και την αναπάντεχη -για πολλούς- ήττα του Djokovic από τον Sinner στα ημιτελικά του Australian Open: "Ο Sinner έπαιξε πιο ελεύθερα, εξαιτίας και της νίκης του στη Μάλαγα. Ο Novak όμως δεν ήταν τόσο πειστικός από την αρχή του τουρνουά. Μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα και το γνωρίζει και ο ίδιος. Δεν είναι μηχανή όμως, είναι άνθρωπος. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να κερδίζει κάθε Grand Slam."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots